Celebrity News

Otkrivamo zašto je supruga Slavica OSTAVILA Marinka Rokvića nakon 30 godina braka

Supruga Marinka Rokvića, Slavica, pevaču je bila velika podrška, a njihov skladni brak trajao je tri decenije. Ipak, posle 30 godina Slavica je napustila muža.

Otkrivamo zašto je supruga Slavica OSTAVILA Marinka Rokvića nakon 30 godina braka

Zdravstveno stanje Marinka Rokvića ozbiljno je ugroženo, a pored sinova Marka i Nikole pevaču veliku podršku pruža i supruga Slavica, nekadašnja medicinska sestra i spisateljica koja ne voli javno da se eksonira.

Iako je danas u porodici Rokvić sve ispunjeno ljubavlju i razumevanjem, Marinko i Slavica u svom višedecenijskom braku iza sebe imaju i veliku krizu. Naime, svojevremeno su mediji pisali da je poznati pevač imao aferu sa daleko mlađom Makedonkom, zbog čega je njegova supruga napustila porodični dom na Košutnjaku, čvrsto rešena da na tri decenije dug brak stavi tačku. Par se i zvanično razveo, ali je pevač odlučio da se bori za svoju najveću ljubav.

Pročitajte: ŽIVI DALEKO OD SRBIJE - Ovo je vanbračni sin Marinka Rokvića i evo u kakvom je odnosu sa braćom (FOTO)

Supruga Marinka Rokvića nije ostala imuna na njegov trud. Nakon nekoliko meseci teškog perioda, Slavica je ipak braku dala novu šansu i vratila se u porodični dom, gde danas žive u harmoničnom odnosu.

Supruga Marinka Rokvića najveće simpatije javnosti dobila je kada je supruga nagovorila da prizna Darija, sina iz vanbračne veze, koji danas sa braćom Markom i Nikolom ima divan, skladan odnos.

 

Komentari (0)

Loading