Celebrity News

Više ništa nije isto! Šta se promenilo u idiličnom prijateljstvu Milice Pavlović i Biljane Tipsarević?

Odnos Milice Pavlović i Biljane Tipsarević odisao je bezuslovnom podrškom, a krunisan je i zajedničkom saradnjom na modnom brendu. Ipak, malo posle promocije zajedničkog projekta, čini se, odnos dveju drugarica pošao je po zlu.

Više ništa nije isto! Šta se promenilo u idiličnom prijateljstvu Milice Pavlović i Biljane Tipsarević?

Biljana i Milica bliske su prijateljice već nekoliko godina, jedna o drugoj do sada su govorile samo najlepše. Bezuslovna ženska podrška i solidarnost krunisane su i zajedničkim modnim brendom u kome su kako kažu objedinile žensku moć i neverovatnu energiju.

- Ne spadam u grupu zavidnih žena koje vole da sapliću druge, već suprotno – uživam da vidim ženu koja je uspešna i zadovoljna sobom i životom. U Bilji sam od samog početka našeg druženja prepoznala upravo jednu takvu ženu. Snažnu, sposobnu, zadovoljnu. Ženu koja može da mi parira u poslu, ali i da me podstiče da budem još bolja i da me nauči stvarima koje do tada nisam znala, ali i onu koja je spremna da uči od mene o stvarima koje spadaju u moje primarno zanimanje - ispričala je Milica u zajedničkom intervjuu za naš magazin, dok je Biljana otkrila, zbog čega najčešće imaju nesuglasice:

Pročitajte: VRELI KADROVI MILICE PAVLOVIĆ I MILOŠA TIMOTIJEVIĆA - O ovoj fotografiji će se pričati (FOTO)

Dušan Petrović

 

- Obe imamo jaku energiju i karakter, slične smo, a opet različite. “Sudar” toga može da donese nesuglasice, što je odlično, jer iz toga uvek izađe nešto konstruktivno i kreativno.

Ipak, nakon prve, letnje kolekcije Milica i Biljana kao da su se zaustavile. O novoj kolekciji nije bilo reči, a dok su neki ovo videli kao mali predah i potragu za kreativnom inspiracijom, bilo je i onih koji su u ovoj dugačkoj pauzi, atipičnoj za posao u razvoju videli početak nesuglasica između modne kreatorke i pevačice.

Naime, ne samo što je posao stao, već se Biljana nije pojavila na Miličinom rođendanu, što je odmah dalo povoda za nagađenje o njihovom odnosu. Isto se desilo i kada su zajedničku kolekciju Milice i Biljane devojke iz grupe "Hurricane" ponele na nastupu, međutim, tag na fotografijama dobila je samo Biljana.

– To je bila goruća tema u firmi Biljane Tipsarević i mene, ali Biljana je imala sreću da je otišla na put. Sačekaj da se vrati ona i verujem da ću i te kako imati štošta zanimljivo da kažem – rekla je Milica Pavlović za "Blic".

Pročitajte: Ništa slađe niste videli - Sin Janka Tipsarevića ima tek godinu dana a već je krenuo očevim stopama (FOTO)

Dušan Petrović

 

Odnos Milice Pavlović i Biljane Tipsarević nije razjašnjen ni kada se kreatorka vratila sa putovanja. Nijedna od njih ovim povodom nije se oglasila, pitanja su nastavila da se nižu, ali su obe odabrale da se fokusiraju na druge stvari u svojim karijerama, dok su zajednički brend bar na neko vreme ostavile po strani.

Kakvi su pak odnosi u njihovom prijateljstvu, kada posao ostavimo po strani, javnosti nije poznato.

Komentari (0)

Loading