Celebrity News

Danas bi napunila 68 godina: Neutešni Laća objavio Marininu nikad viđenu fotografiju staru ČETIRI DECENIJE

Fotografija Marine Tucaković, koja do sada nije bila nikada viđena, osvanula je na društvenim mrežama, a prvi ju je objavio njen sin Milan Radulović Laća, kao dirljivu uspomenu koja ne bledi.

Danas bi napunila 68 godina: Neutešni Laća objavio Marininu nikad viđenu fotografiju staru ČETIRI DECENIJE

Marina Tucaković napustila je ovaj svet 19. septembra, nakon duge i mukotrpne borbe sa opakom bolešću, koju nije savladala. Neutešni Marinin sin, Milan Radulović Laća teško se nosi sa ovako velikim gubitkom, ali nedavno je sakupio snage da na svom "Twitter" nalogu objavi majčinu sliku, koja je nastala sedamdesetih godina prošlog veka.

Fotografija Marine Tucaković će vas rasplakati

Fotografija Marine Tucaković, stara preko četiri decenije, nastala je u društvu muzičara Srđana Šapera, koji je bio Marinin dobar prijatelj. Laća je pomenutu fotografiju objavio na dan kada bi pokojna Marina napunila 68. godina.

Pročitajte: OVO SMO ČEKALI! Prva ispovest Marininog sina Laće 40 dana posle majčine smrti - Istina o SVEMU što zanima javnost

 

 

- Marina Tucaković i Srđan Šaper, otprilike 1979., u Beogradu. Iz maminih priča sećam se njihovih druženja u Njegoševoj, u Šaperovom stanu, u kome se tad okupljala cela ekipa koja je pokrenula “novi talas”. Moja majka mi je govorila kako je ona uvek bila “stari talas” - napisao je sin Marine Tucaković.

Ova objava Milana Radulovića Laće dokaz je da Marina i dalje živi u srcima svih ljudi koji su je poznavali, te da se mnogi neće oporaviti od velike tragedije koja se dogodila njenim preranim odlaskom.

Komentari (0)

Loading