Celebrity News

Slika i prilika oca: Ovo je vanbračni sin Harija Varešanovića (FOTO)

Sin Harija Varešanovića kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici izrastao je u pravog momka, a mnogi komentarišu da je očeva kopija.

Slika i prilika oca: Ovo je vanbračni sin Harija Varešanovića (FOTO)

Pevač Hari Varešanović, frontmen grupe "Hari Mata Hari" , imao je turbulentan ljubavni život. U brak je stupio sa nepunih 20 godina sa suprugom Aidom, koja mu je rodila dvoje dece - sina Damira i ćerku Nađu, a javnost je svojevremeno brujala o njegovoj aferi sa izvesnom Majom, sa kojom je dobio vanbračnog sina.

Sin Harija Varešanovića, Mak Varešanović, rodio se pre početka rata 1992. godine, dok je Hari još uvek bio zvanično u braku. Iako se dosta pisalo o Harijevoj aferi, Maja je svojevremeno otkrila svoju stranu priče, šta se zapravo dogodilo. Makova majka otkrila je da je pevač od prvog dana znao za trudnoću, da ju je posećivao i obilazio, te da su zajedno učestvovali u Makovom odgajanju i vaspitavanju. 

Pročitajte: Hari Varešanović - S godinama sve manje stvari radim ispravno

Facebook screenshot

 

- Od prvog dana je znao da čekam dete. Nakon što sam kod lekara saznala da sam trudna, sa sestrom i zetom sam otišla da se nađemo s Harijem, kako bih mu rekla lepe vesti, a tek nakon toga saznali su i moji roditelji. Sin je rođen 10. marta 1992. godine, a Hari je tada još bio zvanično u braku s prvom suprugom Aidom. U periodu dok je on bio sa mnom, njih dvoje nisu bili u najboljim odnosima, ali ja u to nikada nisam ulazila, niti mogu na svoja leđa da prebacim breme da sam kriva za njihov razvod, jer nisam. On se u međuvremenu pomirio s Aidom, a tada su dobili još jedno dete. Tako da krivac za njihov prvi, ali ni drugi rastanak, sigurno nisam bila ja - rekla je Maja svojevremeno za "Alo"  i dodala da je pevač redovno novčano pomagao sinu.

Inače, pre nekoliko godina Mak se oženio i ostvario u životu, mnogi komentarišu da je očeva kopija, ali da je majka Maja ta koja je zaslužna za to što je izrastao u dobrog čoveka, sudeći po tome da se nikada nije udavala već se posvetila isključivo njemu.

Komentari (0)

Loading