Celebrity News

Zavirite u raskošan dom Danice Maksimović: Bašta koju glumica sama održava će vas očarati (FOTO)

Dom Danice Maksimović ostavlja bez daha, a glumica koja se u kuću na Zvezdari svojevremeno preselila iz Malog Mokrog Luga sama je zaslužna kako za njen enterijer, tako i za divnu baštu u kojoj gaji ruže.

Zavirite u raskošan dom Danice Maksimović: Bašta koju glumica sama održava će vas očarati (FOTO)

Danica Maksimović poznata je po istančanom ukusu, stoga ne čudi što je i svoj dom u Beogradu divno uredila. Posebnu pažnju posvetila je odabiru nameštaja, ali i umetninama koje krase zidove dvospratnice u kojoj živi sa suprugom Todeom Lolićem. Do pre par godina nevenčanom paru pravio je društvo i sin, reditelj  Miloš Lolić, ali kada je poželeo da se osamostali, preselio se u manji stan u centru grada. Ubrzo ga je posao odveo u inostranstvo, te se o njegovom radu isključivo pohvalno govori u Berlinu, Beču, Bazelu i Minhenu. Glumica ne krije ponos zbog poslovnog uspeha naslednika, a tvrdi da svakoj majci isto želi.

 - Dočekala sam da me prepoznaju kao majku Miloša Lolića, to je zaista velika stvar - rekla je svojevremeno Dana.

Pročitajte: Ovaj zgodni doktor je suprug Danice Maksimović kog nikad ne pokazuje! Pogledajte dragocenu porodičnu fotografiju

 

U kuću u kojoj žive više od tri decenije, Danica, Tode i Miloš uselili su se nakon što su je kupili od tetke i teče Daničinog izabranika. Dopale su im se prostrane sobe, kuhinja, dnevni boravak sa kaminom, ali i trpezarija, kao i okućnica, oko koje najviše glumica brine. Obožava da sadi cveće, ima ruže stare i po nekoliko godina, a tu su i ljiljani i božuri.  

- Priroda je moja snaga i ljubav, ali i oaza u ovim danima..., lepota, uživanje, inspiracija, održavanje kondicije, terapija...! Dar koji dobijam je moja sreća - napisala je Dana ispod jedne od fotografija na kojoj se vidi da radi u dvorištu.

Pročitajte: Danica Maksimović: Otkako sam OSTAVILA ALKOHOL, podmladila sam se!

 

Osim bašte, za koju tvrdi da joj je inspiracija i svojevrstan trening, dramska umetnica najviše vremena voli da provodi i u kuhinji. Tamo sprema specijalitete po kuvaru svoje majke, a tvrdi da često sina, kada je u Beogradu, mami palačinkama. U ovo vreme sebi i suprugu najčešće sprema kiseli kupus, ali na poseban način, koji ne želi da otkriva.

Pročitajte: ŽARI I PALI U SEDMOJ DECENIJI: Danica Maksimović potpuno naga na Adi Bojani (foto)

Dom Danice Maksimović u vreme novogodišnjih i božićnih praznika izgleda posebno lepo. Glumica se potrudi da svaki kutak kuće dekoriše, a važno joj je da se prostor oko kamina ističe. Na tom mestu ona i Tode okupljaju odabrane goste i dele iskustva iz svakodnevnog života.

Pročitajte: Bol Danice Maksimović prevelika, glumica doživela veliku porodičnu tragedijuBol Danice Maksimović prevelika, glumica doživela veliku porodičnu tragediju

Komšije imaju samo reči hvale za istaknutu umetnicu. Tvrde da je prijatna i ima strpljenja kako za starije tako i za mališane iz okolnih domova. Sa svakim voli da stane i popriča, a ako ima neki slatkiš u torbi sa njima voli da ga podeli. 

Pročitajte: KOMŠILUK PROGOVORIO O Danici Maksimović: Svi imaju JEDNAKO mišljenje o njoj, evo šta kažu

 

Komentari (0)

Loading