Celebrity News

Dugo ju je krio od medija: Ivan Bosiljčić je pre Jelene voleo OVU ZGODNU PLAVUŠU (FOTO)

Bivša devojka Ivana Bosiljčića dugo nakon raskida ostala je u srcu poznatog glumca.

Dugo ju je krio od medija: Ivan Bosiljčić je pre Jelene voleo OVU ZGODNU PLAVUŠU (FOTO)

Pre nego što je pevačici Jeleni Tomašević izgovorio sudbonosno da, glumac Ivan Bosiljčić važio je za zavodnika, ipak retko sa kojom devojkom se pojavljivao u javnosti, što je bio njegov izbor, sve dok nije upoznao Tamaru Blagojević. Pričalo se tih godina da je ludo zaljubljen u nju, te da ga je kod nje privuklo to što u potpunosti razume njegov poziv. Ne pravi mu problem kada duže od predviđenog ostaje na snimanjima, otkazuje viđanja sa njom iz istog razloga, niti kada ima ljubavne scene, jer ih smatra kao deo glumačkog zadatka.

 - Tamara je prateći moj rad shvatila da podjednako profesionalno prilazim svakoj sceni, bilo da u njoj treba da se tučem, svađam se ili delujem zaljubljeno. Takođe razume da mi ljubavne scene ne donose ni za nijansu veće zadovoljstvo od svih drugih. Kada se emotivne situacije na sceni ne smatraju poslom, život se ozbiljno "pokarabasi" - pričao je tih dana Bosiljčić.

Pročitajte: Jelena i Ivan Bosiljčić „složili stvari“ na svoje mesto: Ovo je plan supružnika!

Luka Šarac

 

U početku veze bivša devojka Ivana Bosiljčića bila je ta koja je izbegavala zajedničko pojavljivanje na javnim događajima sa glumcem i fotografisanje za medije, a uprkos tome što je izabranicu žarko želeo da predstavi publici, Ivan je njen stav bespogovorno poštovao.

- Poštujem izbor svoje lepše i bolje polovine. Pitanje je da li bi Tamara mogla da se izbori sa svim onim što popularnost nosi. Nas su još na akademiji pripremali za sve što nas čeka - govorio je.

Što je odnos, međutim, bio čvršći, a veza duža Blagojevićeva je sve više popuštala, te se na premijeri jedne predstave ipak pojavila sa Bosiljčićem, što su fotografi zabeležili. Nažalost, nedugo od zajedničkog slikanja za javnost zaljubljeni par odlučio je da stavi tačku na romansu, a dramski umetnik se ubrzo potom zaljubio u sadašnju suprugu.

Pročitajte: Bajkovito i ušuškano: Zavirite u porodično carstvo Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Kada su, međutim, Jelena i Ivan svojevremeno prekinuli, pričalo se da je utehu pronašao kod Tamare, što je on demantovao. Tvrdio je da su samo dobri prijatelji, koji su nastavili povremeno da se viđaju.

Komentari (0)

Loading