Celebrity News

Razveo se od OVAKVE lepotice: Evo ko je žena sa kojom Jovan Memedović ima dvoje dece (FOTO)

Bivša žena Jovana Memedovića, sa kojom je novinar i voditelj u braku proveo dvadeset i jednu godinu, za domaću javnost potpuna je misterija.

Razveo se od OVAKVE lepotice: Evo ko je žena sa kojom Jovan Memedović ima dvoje dece (FOTO)

Da je Jovan Memedović otac ćerke Maše i sina Uroša javnosti je poznato, međutim, o majci njegove dece zna se malo toga.

Naime, Jovan Memedović 1992. godine upoznao je ženu svog života, lepu Mirjanu, koju je sreo u jednom rekreativnom centru. Kako nije odolela njegovom šarmu, Mirjana je samo godinu dana kasnije postala gospođa Memedović.

Pročitajte: Porodicu krije od javnosti, ali lepotu svoje ćerke Jovan Memedović nije uspeo - Upoznajte Mašu Memedović (foto)

Mića Jović

 

Ipak, za dve decenije braka, sad već bivša supruga Jovana Memedovića birala je da se javno ne pojavljuje često, kao i da odrastanje i intimu svoje dece sačuva, koliko je god to moguće.

Uprkos skladnom odnosu, 2014.Jovan i Mirjana Memedović stavili su tačku na svoj brak, uz dogovor da ostanu u prijateljskim odnosima, kako bi njihova deca što bezbolnije podnela njihov rastanak, ali i imala njihovu maksimalnu podršku.

Ćerka Jovana Memedovića izrasla je u pravu lepoticu, a besprekorne crte lica nasledila je od svoje prelepe majke Mirjane.

 

 

Komentari (5)

Loading
Aleksa Pufta

06:39 09.11.2021

Moram da priznam da je Memedovic ranije radio osrednje emisije o lovu i nesto bolje o ribolovu ali da ovo sto sada radi u Sasvim prirodno je odlicno. Kamenko Katic je dobio dostojnog naslednika koji je omogucio da i mi mozemo da uzivamo u njegovim emisijama, 5kazanju, Kvadraturi kruga a i Necete verovati.

Nino

10:03 10.11.2021

Lepa bas!Uzicanka ,mislim da procitah a one su poznate da su bas lepe,a bogami i zavodnice.Zavele,ukrotile i odvele pred oltar dosta zavodnika sa javne scene.

Maka

07:18 11.11.2021

@ Nino meni je on daleko lepši od nje. Pomislilo bi se po naslovu da je lepota tipa vrhunskih lepotica. Žena skladna, doterana. Ovo što ste napisali za žene iz Užica važi za sve na prostoru Srbije, pa i bivše Juge, nego sudeći po razvodima teško da su zavođenja dugog roka za žiteljke nekih regija.