Celebrity News

Da li je zaista sve idilično? Danas su ujedinjene u bolu, a evo kako se STVARNO slažu snaje Marinka i Slavice Rokvić (FOTO)

Snaje Marinka i Slavice Rokvić danas su ujedinjene u bolu, a evo kako se zaista slažu.

Da li je zaista sve idilično? Danas su ujedinjene u bolu, a evo kako se STVARNO slažu snaje Marinka i Slavice Rokvić (FOTO)

Marinko Rokvić preminuo je u subotu 6. novembra u šezdeset osmoj godini života. Za sobom je ostavio neutešne sinove Nikolu, Marka i Darija, kao i suprugu Slavicu, snaje Bojanu i Saru i unučiće Leonu, Despota i Simeona.

Bojana i Sara ujedinjene u bolu beskrajnu podršku pružile su ne samo svojim muževima, već i svekrvi Slavici, koja je ostala bez voljenog supruga.

Snaje Marinka i Slavice Rokvić i u najtežim trenucima tu su jedna za drugu i za čitavu porodicu, a o prirodi njihovog odnosa svojevremeno je govorila upravo njihova svekrva Slavica.

Pročitajte: Oproštaj od voljenog tate - Oglasio se Nikola Rokvić nakon smrti oca Marinka

- Njih dve. Bojana i Sara, dve predivne, mlade žene, požrtvovane majke, predivne supruge, žene koje su mi podarile Despota, Leonu i Simeona. Podrška i oslonac svojim muževima. Toliko različite, a opet svaka na svoj način jedinstvena, posebna i velika. Žene sa stavom, istančanim ukusom, žene s kojima se ja kao svekrva ponosim. Kad vaspitano muško dete poraste prerasta u pravog muškarca, glavu porodice, ali vaspitano žensko dete stvara pravu, srećnu porodicu dajući joj toplinu, ljubav, smisao i dom. E upravo su takve moje Bojana i Sara - napisala je Slavica uz zajedničku fotografiju svojih snahi.

Njihova snaga u najtežim trenucima znači čitavoj porodici Rokvić, koja iz dana u dan uči da živi sa velikim gubitkom.

Komentari (0)

Loading