Celebrity News

Starija ćerka Ivana Ivanovića povukla potez koji je ŠOKIRAO OCA: Evo zašto danas SVI PRIČAJU o Staši! (FOTO)

Ćerka Ivana Ivanovića pravi krupne korake u svojoj mladoj umetničkoj karijeri.

Starija ćerka Ivana Ivanovića povukla potez koji je ŠOKIRAO OCA: Evo zašto danas SVI PRIČAJU o Staši! (FOTO)

Svakim danom starija ćerka voditelja Ivana Ivanovića (46) izrasta u sve veću lepoticu i sve zreliju devojku, ali poznati tata od sinoć ima još jedan veoma važan razlog više da bude ponosan na svoju mezimicu. Naime, Ivanova ćerka Staša (17) koju je dobio iz braka sa bivšom suprugom Zoricom uveliko pravi svoje prve korake u profesionalnoj karijeri a nalik svom ocu zavolela je scenu, samo na drugačiji način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

 

Staša je odnedavno deo ansambla "Bitef teatra" gde je sinoć održana premijera komada "Sofia" a upravo Ivanova ćerka u njemu tumači jednu od uloga. Predstava u koreografiji i režiji Feliksa Landerera postavlja pitanje o ljudskom umu i njegovom naizgled smanjenom kapacitetu da prepozna činjenicu da sabotira sopstvenu budućnost. Ivan Ivanović sinoć je iz prvog reda posmatrao premijerno izvođenje a svakako da mu je u glavnom fokusu bila njegova naslednica s koje nije skidao pogled. Nije izdržao ni da se ne pohvali svojim pratiocima na društvenim mrežama pa je objavio fotografiju plakata za predstavu, uz nju dodao srce i sve je bilo jasno, a ubrzo je dobio pregršt čestitki jer njegova ćerka već gradi karijeru u oblasti plesa i baleta što ju je oduvek zanimalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

 

Ivan do sada nije mnogo govorio o svojoj ćerki, ali mu je sve teže da sakrije ponos dok ona stasava u pravu umetnicu. Sa Stašom je izgradio veoma prisan odnos uprkos razvodu od njene majke, a ona je veoma bliska i sa njegovom novom izbaranicom Anjom s kojom je nedavno dobio ćerkicu Lolu. Voditelj je jednom ocenio svoj odnos sa Stašom kao nadasve drugarski.

Pročitajte: PRIZOR KOJI TOPI SRCA: Evo kako provode vreme ćerke Ivana Ivanovića (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

 

- Staša i ja imamo super odnos oduvek. Neki onako drugarski da, ali zna se da sam joj ja prvi među jednakima, da je ipak moja poslednja, i ja to volim. Forsiramo iskrenost i prijateljstvo kao osnovu - rekao je Ivan.

Staša je danas prava devojka, ali na društvenoj mreži "Instagram" dostupna je i fotografija koja otkriva kako je nekada izgledala.

 

 

Komentari (0)

Loading