Celebrity News

KAKAV MACAN! Otkrivamo SVE o prezgodnom Slovencu, novom dečku Sare Jo! (VIDEO)

Novi dečko Sare Jovanović više nije tajna, sudeći da je, prema saznanjima medija, izašla sa njim u javnost.

KAKAV MACAN! Otkrivamo SVE o prezgodnom Slovencu, novom dečku Sare Jo! (VIDEO)

Popularna pevačica Sara Jovanović, kako piše "24sedam" raskinula je dugogodišnju vezu sa producentom Milkom Babićem, a ubrzo nakon raskida nije gubila vreme, već je našla novu srodnu dušu. 

Naime, novi dečko Sare Jovanović, kako saznaje pomenuti medij, je talentovani slovenački plesač Žiga Sotlar sa kojim pevačica intenzivno sarađuje. Snimio je spot prošle godine za Sarinu pesmu "Kaži mi", u kom strasno plešu, ali je sarađivao i sa drugim velikim zvezdama. On je, kako se priča, najpopularniji koreograf trenutno, sarađuje sa najvećim zvezdama, među kojima su Nataša Bekvalac, sa kojom je radio koncert u Areni, ali i Severina sa kojom je bio na poslednjoj njenoj turneji.

Pročitajte: Modni okršaj - Sara Jo i Milica Pavlović u IDENTIČNOJ odevnoj kombinaciji! Kojoj bolje stoji?

 

 

Sara Jo i Žiga, viđeni su u jednom beogradskom restoranu u kojem su naočigled svih razmenjivali nežnosti, piše pomenuti portal, a iako poljupca nije bilo, oni su se držali za ruke, te se stiče utisak je njihov odnos prevazišao prijateljski nivo.

Pročitajte: Sara Jo nastupa na World Prajdu u Kopenhagenu! Veliki korak za našu zemlju i LGBTI+ zajednicu u regionu

 

 

- Poznato je da Sara nikad ne priča o privatnom životu, pa tako neće ni sada - poručili su iz pevačicine PR službe, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: Gore društvene mreže! Novak Đoković viđen sa OVOM mladom pevačicom u hotelu u Beogradu (FOTO)

 

 

Ipak, imajući uvid u njihove društvene mreže, očigledno je da dosta vremena provode zajedno, neretko i objavljuju zajedničke snimke i fotografije, a mnogi komentarišu da je Sara ispunjenija i srećnija nego ikada.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

10:38 08.01.2022

Fenomenalan su par! Idealan, prelepi, talentovani, mladi! Navijam za njih!!!!!!!Srecno!!