Celebrity News

Verica sve OBJAVILA: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost nove vile Elene Karaman na Kosmaju koja košta MILIONE (FOTO)

Dom Elene Karaman na Kosmaju, koji je dizajnerka stilskog nameštaja počela da gradi odmah nakon razvoda, konačno je gotov, a sve detalje uređenja otkrila je njena majka Verica.

Verica sve OBJAVILA: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost nove vile Elene Karaman na Kosmaju koja košta MILIONE (FOTO)

Boško Karanović

Elena Karaman i Jugoslav Karić odmah nakon razvoda prodali su svoje imanje i kuću na Kosmaju porodici Đoković, nakon čega je dizajnerka nameštaja odlučila da sebi kupi novo imanje, nedaleko od starog. Ovoga puta Elena je uz plac kupila i šumu, kako bi uživala u tišini i imala prostora i vremena da se poveže sa prirodom.

Za godinu dana Elena je sagradila vilu od 300 kvadrata za koju je sama dizajnirala nameštaj, a oko uređenja enterijera posebno se potrudila.

Pročitajte: NE ŽELIM DA JE PRODAM! Zavirite u luksuznu vilu na primorju u kojoj su Elena i Jugoslav bili srećni zajedno

- Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada eva. Sada sama kreči dom, ali isto tako i oslikava zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama. Veliku pomoć dobija od majke, ali i sinova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila - kaže za “Blic” dobro upućen izvor.

Dom Elene Karaman na Kosmaju - Bajka je konačno završena

Elena Karaman završila je uređenje svoje velelepne vile u koju je uložila dosta novca, a krajnjim rezultatom, na društvenim mrežama pohvalila se njena mama Verica, koja je na svom profilu objavila slike novog doma Elene Karaman uz emotivnu poruku.

“Vaša deca nisu vaša deca. Ona dolaze kroz vas, ali ne i od vas, i premda su sa vama, ne pripadaju vama. Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer, oni imaju vlastite misli. Možete okućiti njihova tela ali ne i njihove duše, jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posetiti, čak ni u svojim snovima.” - Halil Džubran

- Svoje snove je pretvorila u stvarnost, izmaštala i realizovala neverovatnom brzinom, snagom upornosti i duhovnom jačinom.Vredno i kreativno moje neka te šumske vile čuvaju uživajući sa tobom u tvom mikro svetu. Voli te mama

Komentari (0)

Loading