Celebrity News

SKRIVANA VEZA SA OVOM KOLEGINICOM: Otkrivamo najveću tajnu Bojana Lexintgon!

Bivša devojka Bojana Vaskovića potpuno se povukla iz javnosti, a bila je velika ljubav pevaču pre više od deset godina.

SKRIVANA VEZA SA OVOM KOLEGINICOM: Otkrivamo najveću tajnu Bojana Lexintgon!

Bojan Vasković, frontmen grupe Lexington, danas je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dvoje dece - ćerku Anđelinu i sina Mihajla. Njihov brak važi za skladan, a par živi svoju bajku već osam godina. Iako se svakodnevno suočavaju sa izazovima roditeljstva, lepa lekarka i pevač uspevaju da održe svoju ljubavnu idilu.

Bivša devojka Bojana Vaskovića isparila je iz javnosti

O Bojanovom ljubavnom životu, pre nego što je upoznao svoju srodnu dušu kraj koje se i skrasio, malo toga je poznato. Ipak, javnost se i te kako seća njegove velike ljubavi koja se ugasila pre više od decenije. 

Naime, bivša devojka Bojana Vaskovića bila je naširoko poznata javnosti, sudeći po tome da su imali zajednički hit, koji je bio na vrhu svih domaćih lista. U pitanju je Biljana Pećić, pevačica koja se povukla iz javnosti, nakon hita koji ju je proslavio.

Pročitajte: Bojan Leksington slomljen zbog gubitka - Dogodila se najružnija stvar

Youtube Screenshot

 

Kako je pisala "Srbija danas", Biljana i Bojan bili su u dugogodišnjoj vezi, da bi se na kraju razišli, iz razloga koji nisu poznati široj javnosti. Pevačica je 2015. godine stala na ludi kamen, izgovorivši sudbonosno "da"  magistru građevine Nemanji Trifunovići, koji poseduje nekoliko objekata u Beogradu i građevinsku firmu, piše  "Novi.ba" , dok je Bojan svoju sreću pronašao kraj sadašnje supruge Aleksandre.

 

Komentari (0)

Loading