Celebrity News

Iznenadićete se koliko je porastao! Unuk Bate Živojinovića je PRAVI DASA, a evo čime se bavi (FOTO)

Unuk Bate Živojinovića stasao je u pravog momka, a svi mu aplaudiraju zbog životnih izbora koje je napravio.

Iznenadićete se koliko je porastao! Unuk Bate Živojinovića je PRAVI DASA, a evo čime se bavi (FOTO)

Pokojni glumac Velimir Bata Živojinović bio bi neizmerno ponosan da može da vidi koliko je njegov unuk, koji je nazvan po njemu, izrastao u pametnog mladića.

Unuk Bate Živojiovića, Velimir Živojinović, pre dve godine usrećio je čitavu porodicu, jer je uspeo da se upiše na prestižni univerzitet. Naime, on trenutno studira na Sorboni, a već nekoliko godina živi u Parizu. Iako su mnogi mislili da će krenuti dedinim stopama, on je odabrao drugačiji put i posvetio se studijama nauke i inženjerstva. Iako je imao dar za glumu i nasleđen šarm od dede, Velimir je odlučio da svoj životni put gradi drugačije nego što se od njega očekivalo.

Pročitajte: Preminula supruga legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića!

Sudeći po tome da je čitava porodica bila tada presrećna, što je potvrdio i svojevremeno Batin sin, Velimirov otac, Miljko, stiče se utisak da mu studije idu prilično dobro.

- Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću - rekao je tada Miljko Živojinović, prenose domaći mediji.

Inače, Velimir je jedan od četvoro Batine unučadi, na koje je glumac tokom života bio i te kako ponosan, a mnogi komentarišu da upravo on najviše liči na svog dedu.

Komentari (0)

Loading