Celebrity News

OTKRIVAMO: Kome je srce poklonila Mina Sovtić (FOTO)

Ljubav Mine SovtIć nešto je o čemu mlada glumica retko govori u javnosti.

OTKRIVAMO: Kome je srce poklonila Mina Sovtić (FOTO)

Poput svoje majke dramske umetnice Anice Dobre i Mina je odabrala da privatan segment života sačuva od medija. Na pitanje o emotivnom partneru, ipak umela je svojevremeno da kaže da je srećno slobodna, a otkrila je i da joj momci, kao i devojke slabo prilaze, što je jedan od razloga njene samoće.

- Meni generalno niko ne daje komplimente na konto lepote. Nikakvu posebnu pažnju nemam od istog ili suprotnog pola. Valjda je to zato što moja generacija nije toliko fokusirana na fizičke atribute. Važnije mi je kada mi recimo kažu da dobro kuvam - kroz smeh je kazala glumica, a zatim dodala:

- Mislim da morate da pitate muškarce da li su i zašto nisu odvažni da mi priđu. Pravo da vam kažem ja nešto ni ne izlazim, asocijalna sam i nedostupna osoba - rekla je.

Pročitajte: Ćerka Anice Dobre pokazala adute: Mina Sovtić u do sada neviđenom izdanju

 

 

Mina najviše vremena provodi sa svojim psima, a nedavno je na svom "Instagram" profilu otkrila da je upravo jedan od njih njena najveća ljubav.

- Moji psi su poznati po Dorćolu, prave haos. Kada se pojavim sa njima svi beže, ljudi nas izbegavaju, što je fantastičan način da se u današnje vreme distanciram od drugih -  izjavila je ona.

Najveća ljubav Mine Sovtić pas je Perka, jedan od sedam pasa koje gaji u stanu. Okružena kućnim ljubimcima glumica se priprema za uloge kako u pozorištu, tako i na televiziji, a nedavno je publika mogla da je vidi u seriji "Crna svadba" u kojoj se pojavila obnažena. 

Pročitajte: Sa mamom u kadru: O ćerki Anice Dobre priča cela Srbija, a njena LEPOTA ostavlja bez daha

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading