Celebrity News

Ne provode toliko vremena zajedno: Ovo je ćerka Baneta Vidakovića koja je njegova kopija (FOTO)

Ćerka Baneta Vidakovića, prema njegovim rečima, ne provodi toliko vremena sa njim, ali je glumac na nju neizmerno ponosan, te se trudi da nadomesti propušteno vreme.

Ne provode toliko vremena zajedno: Ovo je ćerka Baneta Vidakovića koja je njegova kopija (FOTO)

Glumac Bane Vidaković ima iza sebe brak sa novinarkom Minom Vidaković, sa kojom je proveo 20 godina i dobio dvoje dece - ćerku Majdu i sina Mateju. Posle velike ljubavi koja je dugo trajala, prema nekadašnjim pisanjima domaće štampe, tadašnja glumčeva supruga odličila je da promeni život iz korena i našla je posao u inostranstvu.

Ćerka Baneta Vidakovića je uspešna umetnica

Sudeći po tome da je, kako je pričao, Bane doživeo razvod vrlo traumatično, oslonac i snaga bila su mu upravo deca. Iako se ne eksponira javno, ćerka Baneta Vidakovića prava je lepotica. Naime, ona se bavi umetničkom fotografijom, ima svoj studio u kojem njena kreativnost dobija posebni izraz, a živi trenutno u Holadniji, u Amsterdamu.

Mnogi kada pogledaju Majdinu fotografiju, odmah mogu da pretpostave ko joj je otac, sudeći po tome da izuzetno liče, a očigledno je i da je talenat za umetnost nasledila upravo od njega.

Pročitajte: Bane Vidaković - Grešio sam i mnogo puta sam razočarao svoju decu

 

 

Jednom prilikom glumac je otkrio čime se bavi i njegov sin Mateja, ali i kakav odonos ima sa ćerkom, te da li se viđaju, sudeći po tome da su geografski razdvojeni.

Pročitajte: Bane Vidaković za "Story" - Sigurno sam kupio bar pet “mercedesa“ svojim dilerima

 

 

- Naravno da se kao i svaki roditelj susrećem sa problemom kako zaštititi decu od svih opasnosti koje vrebaju. To što sam ja svoju mladost proživeo divlje pomoglo je da sa njima imam vrlo otvoren i iskren odnos. Mislim da su dovoljno inteligentni i pametni i da su pregurali te krizne godine premda žive u jednoj veoma opasnoj zemlji, u Holandiji. Moj sin u Utrehtu studira scenario i muzičku produkciju. Znači, ne žive u naivnoj zemlji kada je o tim stvarima reč, ali nisu uskih vidika, što je dobro. Ovde je bilo najopasnije odrastati 90-ih zato što deca nisu videla svet. Mnogi njihovi vršnjaci nikada nisu izašli ni iz Beograda, a kamoli iz Srbije. I ja sam veoma ponosan jer sam svojoj deci ispričao svoj život, i oni tačno znaju šta su glasine, a šta je istina o Banetu Vidakoviću. Oni znaju istinu o svom tati - rekao Bane Vidaković svojevremeno za  "Blic ženu".

Komentari (0)

Loading