Celebrity News

RAZVODI SE Jovana Jeremić? OVO je dokaz da je STAVILA TAČKU na brak (FOTO)

Jovana Jeremić se razvodi - prvo je što se da pomisliti kada se sagleda njena najnovija odluka.

RAZVODI SE Jovana Jeremić? OVO je dokaz da je STAVILA TAČKU na brak (FOTO)

Voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić odaje utisak jake i čvrste osobe, a o svom privatnom životu nije mnogo komentarisala za medije, već je gotovo uvek bila nedorečena, te malo ko zna šta se dešava na emotivnom planu iza zatvorenih vrata. Međutim, dugo se govorkalo po kuloarima da Jovana i njen muž Vojislav Milošević prolaze kroz bračnu krizu, a voditeljka je novim potezom dodatno podrejala sumnje.

Jovana Jeremić se razvodi, stiče se utisak nakon njenog nedavnog gesta, koji je napravila gotovo neprimetno. Naime, ona je na svojim društvenim mrežama obrisala prezime muža, te umesto Jovana Jeremić Milošević, sada stoji samo Jovana Jeremić, kako glasi njeno devojačko prezime.

Takođe, voditeljka je dodatno navela mnoge da pomisle da nešto nije u redu u njenom braku, kada je nedavno ispričala da ima hrabrosti da se razvede.

Pročitajte: "KAŽU DA SAM LUDA, A EVO ŠTA JA KAŽEM NJIMA" - Voditeljka Jovana Jeremić osvrće se na kritike javnosti (VIDEO)

Instagram

 

- To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima… Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može - ispričala je Jovana u emisiji "Red zone" .

Osim toga, voditeljka je istakla da njoj treba muškarac koji će je pratiti, kao i da je kod nje moguće da se ljubav izgubi vremenom, te nije želela da otkrije da li je srećna u braku.

Pročitajte: Voditeljka je raskrinkala -Tanja Savić je u vezi sa OVIM MLADIM I ZGODNIM političarem

Pink promo

 

- Mi smo se upoznali mladi, sve je nekako brzo išlo kod nas, dobili smo dete, videćemo šta će da se dogodi u budućnosti. Skockala sam život da mogu da živim sama kao kraljica, za sada je sve okej, život je preda mnom, znam sebe, znam svoj temperament, znam na šta sam navikla. Razna iznenađenja po pitanju privatnog života kod mene su moguća. On je meni fantastičan drug, on je Lein otac i to će da bude zauvek. U životu prođe neko vreme, izgubi se ljubav, ili se ambicije ne poklope. Ovakvu ženu moraš da pratiš, moraš da budeš faca da možeš da ispratiš. Srećna sam žena, a da li sam srećna u braku, vreme će da pokaže. Mi smo 4 godine zajedno, nikad nismo imali razmirice, probleme i svađe - otkrila je Jeremićeva nedavno u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Vojislav i Jovana upoznali su se 2017. godine, da bi u brak stupili samo godinu dana kasnije, a potom ubrzo dobili ćerkicu Leu. Ipak, upitno je da li je njihova ljubav na testu ili je zapala u neku vrstu krize, što će vreme pokazati. Za sada, svi su začuđeni Jovaninim potezom, te je to izazvalo dosta sumnji da ipak nešto ne štima, a moguće je da su u pitanju samo bračne razmirice, koje su uobičajene.

Komentari (0)

Loading