Celebrity News

Samo ga ONA zanima! Duško Tošić na "Instagramu" ne prati suprugu Jelenu, ali zato prati OVU pevačicu (FOTO)

Duško Tošić "Instagram" ne koristi često. Povremene fotografije sa egzotičnih putovanja, važni uspesi u karijeri i po koja fotografija sa ćerkicama Atinom i Nikom, krase njegov profil. Pa ipak, polemika o tome koga fudbaler prati na društvenim mrežama ne prestaje da se vodi.

Samo ga ONA zanima! Duško Tošić na "Instagramu" ne prati suprugu Jelenu, ali zato prati OVU pevačicu (FOTO)

Naime, prvi povod za komentarisanje odnosa bračnog para Karleuša - Tošić, bio je taj što je fudbaler prestao da prati svoju ženu na "Instagramu". Ipak, Jelena je svojevremeno razrešila misteriju "Instagram" otkrivši zbog čega je Duško više ne prati na pomenutoj društvenoj mreži.

– Duško je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram”. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena – izjavila je pevačica svojevremeno i tako svima odgonetnula možda i najveću misteriju domaće javne scene.

Pročitajte: KONAČNO OTKRIVENA TAJNA - Evo zašto se Duško Tošić i Jelena Karleuša ovoliko dugo ne prate na Instagramu

 

 

Sa druge strane interesovanje za "Instagram" Duška Tošića nije nestalo, a mnogi su se pitali - Kada već ne prati Jelenu, koga to Duško prati?

Među osobama koje Duško prati na pomenutoj društvenoj mreži zaista se nalazi i jedna poznata pevačica. Naime, iako ne prati Jelenu, Duško prati njenu jako dobro prijateljicu, Mariju Šerifović, koja sa njegovom suprugom ima izuzetan prijateljski odnos i koju porodica Karleuša - Tošić smatra velikim porodičnim prijateljem.

Pročitajte: EVO šta radi Duško Tošić dok je Jelena sa decom u Parizu (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading