Celebrity News

Skrhana porodica prvi put u javnosti posle Marinkove smrti: Kolege i prijatelji došli su da se orposte od pevača, puni tuge (FOTO)

Komemoracija Marinku Rokviću održana je u Kamenoj sali Radio Beograda, a porodica Rokvić pojavila se prvi put u javnosti, nakon što je pre pet dana ostala bez stuba porodice.

Skrhana porodica prvi put u javnosti posle Marinkove smrti: Kolege i prijatelji došli su da se orposte od pevača, puni tuge (FOTO)

Broj ljudi na komemoraciji bio je ograničen iz epidemioloških razloga, ipak, brojni prijatelji porodice došli su da Slavici, Marku i Nikoli pruže podršku u najtežem času.

Potresan govor između ostalih kolega održala je i Ana Bekuta, a Marinko je ispraćen uz suze i gromoglasan aplauz. 

Ata Images

 

- Mi postajemo ponovo deca, bespomoćna, ranjena i očajna. Kao kad smo se prvi put izgubili u nekoj velikoj prodavnici ili na vašaru. Kada umre otac, to je kao da smo u toj prodavnici, izgubljeni, naš otac nas neće uzeti na ramena. Taj put moramo tražiti sami. Umro je i pevač i glas i pesma, ali prvo da kažem - otac. Svojim očima godinama sam gledala kakav otac je bio, zato je dozvoljeno da njegovi sinovi budu uplakana deca. Estrada je za mnoge sjaj, pesma i blještavilo, mi koji joj pripadamo, znamo da najčešće nije tako. To je rudnik, vaš otac je - Dario, Nikola i Marko, izlazio čistog obraza i čistih ruku, a to je gotovo nemoguće. Poznavala sam ga gotovo 40 godina, neprihvatljivo mi je da nismo negde na slavlju, život tako nepravedno i okrutno prolazi. Ako me sada gleda, bio je nesvestan divnih osobina. Beskrajno lep, duhovit, šarmantan... Provodili smo vreme na pozornici, točkovima, na sceni i van nje, zajedno smo preleteli planetu, tada 2004. godine sam ga upoznala do kraja kao čoveka. Satima smo razgovarali, bili smo porodični prijatelji kakvi se retko nađu, izgubila sam velikog druga - Ana je istakla da je Marinko bio dobar pevač, divan čovek, ali pre svega dobar otac svojim sinovima Dariu, Marku i Nikoli.

Pročitajte: Oproštaj od voljenog tate - Oglasio se Nikola Rokvić nakon smrti oca Marinka

ATA Images

 

Supruga pokojnog pevača slomila se, dok su joj sinovi, držeći je za ruku, davali beskrajnu podršku.

Sahrana Marinka Rokvića održaće se u crkvi Svetog Apostola Tome, na Novom bežanijskom groblju u pola tri.

Komentari (0)

Loading