Celebrity News

Incident na sahrani Marinka Rokvića: OVA poznata pevačica se pojavila iako je bila U RATU sa pevačem! Evo šta je izgovarala naglas (FOTO)

Nada Topčagić i Marinko Rokvić bili su dugogodišnji prijatelji i kolege, ali su se zbog jednog nesporazuma posvađali.

Incident na sahrani Marinka Rokvića: OVA poznata pevačica se pojavila iako je bila U RATU sa pevačem! Evo šta je izgovarala naglas (FOTO)

Od kada je čula da je bolestan, Nada Topčagić imala je želju da poseti kolegu i reši sukob iz mladosti, koji su zbog jednog nesporazuma imali. Ipak, smrt ju je preduhitrila, što je pevačicu posebno porazilo.

Nada Topčagić pojavila se na sahrani svog kolege Marinka Rokvića i kroz suze molila za oproštaj. "Oprosti mi, moj Marinko" bilo je sve što je skrhana bolom pevačica mogla da izusti. 

Pročitajte: Predsednik države, Jelena Karleuša, kolege i cela javna scena - Beograd danas ispraća Marinka Rokvića, pogledajte prve fotografije

ATA Images

 

Nada Topčagić i Marinko Rokvić bili su u sukobu zbog nesporazuma koji je nastao oko bakšiša, kada je Nada pevala na rođendanu Marinkovog unuka. 

Danas, pevačica neizmerno žali što nesuglasice sa kolegom nije uspela da reši.

- Žao mi je što se ničam čula sa njim, zvala sam i pričala sa Nikolom i Slavicom, Marinkovom suprugom ali njega nisam htela da uznemiravam. Mislila sam, biće vremena, ali eto nisam znala da je tako ozbiljno. Ne znam ni od čega je bolovao, porodica o tome nije želela da priča. Samo su mi pre desetak dana rekli da je loše i da je bolest ozbiljna, a Marinko u teškom stanju. Tada mi je Nikola rekao: Upravo sam ušao kod njega, kaže da mu je žao što ste se svađali - rekla je za "Blic" pevačica.

Komentari (0)

Loading