Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Neobična ceremonija venčanja Nigora Lazića i njegove izabranice Suzane! Zapašće vam za oko JEDNA STVAR (FOTO)

Venčanje Igora Lazića Niggora i Suzane Pažin, odigralo se pre šest godina, a o nesvakidašnjoj ceremoniji svedoče ekskluzivne fotografije nastale na obali mora, gde se sve odgiralo.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Neobična ceremonija venčanja Nigora Lazića i njegove izabranice Suzane! Zapašće vam za oko JEDNA STVAR (FOTO)

Pevač Igor Lazić Niggor i njegova petnaest godina mlađa izabranica Suzana Pažin izgovorili su sudbonosno da 2015. godine posle šest godina zabavljanja. Na obali mora, u Ljutoj, nadomak Kotora, par je uplovio u bračne vode, u posebno vreme, koje nosi specijalnu simboliku.

Pročitajte: Poznati pevač ISKRENO - Nema ništa loše u tome voleti osobu istog pola!

DR photography

 

Naime, venčanje Igora Lazića Niggora i njegove partnerke dogodilo se 26. jula u 12 časova i 45 minuta, tačno u minut kada je Suzana rođena, tada pre tri decenije. Umetnik je želeo da priredi svojoj supruzi nezaboravan rođendan, u čemu je i uspeo, sudeći po tome da taj, svoj najsrećniji dan i dalje pamte.

Pročitajte: NIGOR U ŠEMI SA DAPČEVIĆKOM? Svi u šoku zbog fotki koje je objavio slavni muzičar! (foto)

DR photography

 

Takođe, kako je on svojevremeno otkrio, lokaciju koju su odabrali, odabrali su smisleno, jer je pevač rođen u Crnoj Gori. Igor je izuzetno vezan za tu zemlju gde mu je porodica, a iako ne živi u njoj preko dve decenije, želeo je da upravo bračne zavete razmeni tamo.

Pročitajte: Posle velike tuge, radost u domu Nigora Lazića

DR photography

 

Bez velike pompe i puno ljudi, venčanje se odigralo samo u prisustvu kumova, a mladenici su blistali ludi od ljubavi . Danas, šest godina kasnije, Igorova i Suzanina ljubav jaka je kao prvog dana, a sudeći po njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama, osmehe ne skidaju sa lica i nastavljaju da neguju svoju ljubavnu priču koja ukupno traje preko jedne decenije.

Pročitajte: Igor Lazić Niggor - Ljubav se vidi u pogledu (foto)

 

 

Komentari (0)

Loading