Celebrity News

VENČANJA NEĆE BITI: Trudna devojka Andrije Miloševića donela odluku koja je zaprepastila glumca!

Devojka Andrije Miloševića glumica Aleksandra Tomić u drugom je stanju, a ta informacija neizmerno je obradovala komičara, kao i njegovu porodicu i prijatelje. Andrija se za ulogu oca već neko vreme pripremao, počeo je čak i da piše pesme za mališane, jednu zbirku je i izdao, stoga ne krije da trenutno nema radosnijeg čoveka od njega.

VENČANJA NEĆE BITI: Trudna devojka Andrije Miloševića donela odluku koja je zaprepastila glumca!

Instagram

U domu Milošević - Tomić ovih dana najčešće se priča na temu dece i toga na koji način prostorije prilagoditi novom članu, koji samo što nije došao. Lagano se kupuju potrepštine i osnovne stvari za bebu, a iznenađujuće je da niko ne spominje venčanje.

Pročitajte: Prvi snimak trudne Aleksandre Tomić! Njen izgled ne prestaje da se komentariše (VIDEO)

 

 

Glumac i njegova deceniju mlađa izabranica vezu su otpočeli pre više od devet godina, tokom  zajedničkog rada u pozorištu Boško Buha. Nije mnogo prošlo a upustili su se i u zajednički život, ipak tema braka uvek je nekako ostajala u zapećku. U prvom, a možda čak i jedinom zajedničkom intervju sa glumcem devojka Andrije MIloševića za Story je priznala da je brak ne zanima.

- Venčanja neće biti niti nas ono zanima. Živećemo i radovaćemo se. To me asocira na preveliku organizaciju. Svako treba da živi onako kako misli da je u datom trenutku najbolje za zajednicu dvoje ljudi. Ne opterećujem se tim stvarima - izjavila je tada Aleksandra, koja do danas svoje mišljenje o svadbenom veselju nije korigovala.

Pročitajte: Ne možete ni da pretpostavite: Evo kako su Andrija Milošević i Aleksandra Tomić uredili svoj dom (FOTO/VIDEO)

 

Tokom romanse sa Miloševićem, međutim, dosta je sazrela, a nije isključeno i da će ozbiljnost materinstva u njoj probuditi nove želje, pa i onu da stane na ludi kamen. Andrija ju je, kako tvrdi, naučio glumačkom zanatu, ali i strpljenju kojem nije bila sklona.  

- On je vrlo nesebičan kao kolega, a svoje iskustvo i znanje prenosi svakom ko želi da ga sasluša. Takoðe je odličan motivator i svojom energijom često uspeva da prodrma druge glumce i pruži im bezuslovnu podršku. Mene lično naučio je kako ne treba preozbiljno shvatati život i svaku prepreku koju on donosi i da se nekada samo treba opustiti i prepustiti, bez obzira na ono što nam se dešava - kazala je.

 


 

Komentari (0)

Loading