Celebrity News

Zavirite u prostrani stan u centru grada Sare Mie Jokić: Stil naslednice Lee Kiš će vas iznenaditi (FOTO)

Dom Sare Mie Jokić ženski je kutak opremljen detaljima dopremljenim sa Orijenta. Simpatično uređena nekretnina smeštena je u predratnoj zgradi odmah iznad pijace Zeleni venac na koju se prostire pogled iz spavaće sobe atraktivne mlade voditeljke.

Zavirite u prostrani stan u centru grada Sare Mie Jokić: Stil naslednice Lee Kiš će  vas iznenaditi (FOTO)

Čim je okončala osnovne studije, ćerka voditeljke Lee Kiš poželela je da se osamostali, a tu želju roditelji su joj nedugo potom i uslišili. Nekretninu u centru grada, koja je već nekoliko godina bila u njihovom posedu, a koju nisu koristili jer su živeli u kući na Voždovcu, Lea i njen suprug, bivši novinar i urednik, danas profesor na fakultetu Momčilo Jokić, renovirali su i pokonili svojoj mezimici.

Pročitajte: Atraktivna ćerka Lee Kiš progovorila o estetskim operacijama i poznatim muškarcima koji je saleću

Boško Karanović

 

Dom Sare Mie Jokić sastojci se iz prostranog dnevnog boravka, u kome mlada voditeljka čuva sve svoje uspomene sa putovanja. Budući da je najčešće obilazila Orijent, detalji na policama poreklom su iz tih krajeva, ali to nije slučajno. Sara obožava Tursku, Tunis i Egipat i dan pre povratka iz tih divnih zemalja odvaja za kupovinu suvenira. Na njenom nameštaju se stoga mogu videti orijentalni jastuci, na komodama sveće i nargila, dok zidove krase slike iz Gize.

Pročitajte: Marko Jarić posle svetskih modela ljubi lepu Srpkinju?

Boško Karanović

 

Prilikom uređenja stana ćerka Lee Kiš opredelila se za bež, belu i crnu boju, a osim u kuhinji nastojala je da od te ideje mnogo ne odstupa.

Pročitajte: ĆERKA LEE KIŠ Sara Mia Jokić: Ne želim da me porede, moj put treba da bude samo moj

Boško Karanović

 

Simpatično uređena kuhinja nije mesto gde Sara zalazi mnogo, iako je od majke naučila da sprema brojne specijalitete. Tvrdi da joj u ovom momentu brojne obaveze ne dozvoljavaju da se time bavi, ipak ne krije da kada u svoj dom pozove goste lično voli da se pozabavi posluženjem i retko koristi usluge keteringa.

Boško Karanović

 

Jokićeva obožava svoj posao, ali jednako voli i da spakuje kofere i otputuje. Ljubav prema putovanjima nasledila je od roditelja, sa kojima provodi najveći deo svog slobodnog vremena.  

Boško Karanović

 

Mada je prošlo već nekoliko godina od kako se osamostalila, Sara Mia priznaje da povremeno voli da prenoći u porodičnoj kući na Voždovcu u kojoj je provela detinjstvo i tvrdi da se i danas tamo oseća najsigurnije.

 

Komentari (0)

Loading