Celebrity News

Zavirite na svadbeno veselje Frana i Milene Lasić: Zvanice su se posebno obradovale jednom detalju (FOTO)

Venčanje Frana i Milene Lasić dogodilo se posle skoro tri godine skladne veze. Popularni hrvatski pevač i njegova izabranica, umetnica Milena Matić na proleće 2015. svoju ljubav krunisali su brakom, a slavlje su upriličili u kultnom beogradskom restoranu.

Zavirite na svadbeno veselje Frana i Milene Lasić: Zvanice su se posebno obradovale jednom detalju (FOTO)

Venčanje Milene i Frana Lasića, koje se dogodilo pred odabranim zvanicama, iznenadilo je širu javnost. Saznavši za vezu glumca i umetnice, tri godine ranije, velika većina verovala je da će starosna razlika vrlo brzo dovesti do njihovog razmimoilaženja i kraha njihovog odnosa, ali desilo se upravo suprotno. Milena i Frano zavoleli su se ludo. Jedno u drugome su prepoznali srodnu dušu, a spontano su prvo otpočeli  život pod istim krovom, a potom su sklopili i brak u opštini Stari grad. Svečanost tim povodom priredili su u restoranu Klub književnika, što je bio poklon njihovih prijatelja Brije i Ivana Stankovića, a zahvaljujući poznanstvu i dugogodišnjem druženju sa Zvonkom Bogdanom, braćom Rajković iz Župe i Androm Tomićem sa Hvara toga dana služila su se najbolja vina. 

Pročitajte: Čestitamo! Frano i Milena Lasić dobili sina

Budući da od svog venčanja nisu želeli da prave pompu, Milena i Fran za manje od meseca dana uspeli su sve da organizuju.

- Mi smo jedan od retkih parova koji nije planirao svadbu godinu dana unapred, već smo čitavu organizaciju završili u vrlo kratkom roku. Od početka smo znali da želimo kulturnu svadbu. Vizije su nam bile gotovo identične. Prepustila sam Franu da završi jedan deo posla, on meni drugi i brzo je sve bilo gotovo - kazala je u svadbenom intervjuu gospođa Lasić, a priznala je i da se dekoracijom nije mnogo bavila.

- Obišla sam nekoliko radnji, a onda sam shvatila da želim da izađem iz tog svadbenog klišea. Goste smo, stoga, umesto cvećem kitili srcima, koje sam sama osmislila i svi su bili time oduševljeni. Svadbena torta je na sebi imala srce, kao i moja druga šarena haljina, dok je venčanica bila vrlo svedena. Želeli smo koktel varijantu, tako da smo imali barske stolove i ljudi su mogli da se druže i igraju. Pošto je ambijent vrlo lep, pobrinuli smo se samo za rasvetu. Za odličnu atmosferu bio je zadužen bend, ali su u toku noći zapevli i Frano, kao i naš prijatelj Zvonimir Đurić Đule iz grupe Van Gog.

Instagram

 

Prvi ples simpatični mladenci, koji danas brojne šestu godinu braka i imaju sina, odigrali su uz pesmu Bitlsa "All you need is love" i tada je nastala potpuna pometnja.

- Nismo želeli da to bude balada kako ne bismo rasplakali goste, već numeru uz koju će svi plesati i pevati. Moja kuma, dugogodišnja prijateljica  Danica Mladenović, podelila je prskalice i zaista su svi pevali sa nama uglas - rekla je umetnica, dok se glumac tada nadovezao.

- Prvo smo mislili da uvežbamo korake, međutim, nismo to radili. Inače, pošto sam ja s mora, hteo sam da zvanice osete miris talasa i soli pa smo imali i jednu klapu, koju čine moji prijatelji. Oni su otpevali nekoliko pesama, što je oduševilo goste. 

Venčanje Frana i Milene Lasić nije moglo da protekne bez njegovog srednjoškolskog druga Nevena Boškovića, kojeg je uzeo za kuma, ali i njegovo troje naslednika iz dva prethodna braka Janka, Luke i ćerke Line. Sa lepom Milenom, nekada Matić, glumac je pre šest godina četvrti put stao na ludi kamen i po svemu sudeći nije se pokajao.

Komentari (0)

Loading