Celebrity News

Momčilo Otašević postao ujak! Pogledajte ko je njegova sestra i KOLIKO SAMO LIČE (FOTO)

Sestra Momčila Otaševića prava je lepotica, a dramski umetnik rodom iz Crne Gore ne preskače da u intervjuima spomene njeno ime i naglasi da imaju poseban odnos.

Momčilo Otašević postao ujak! Pogledajte ko je njegova sestra i KOLIKO SAMO LIČE (FOTO)

Sanja Otašević, već godinama živi u inostranstvu. Prvo se zbog studija preselila u Milano, a potom su je novi profesionalni izazovi, zadaci, ali i ljubav odveli u Budimpeštu. Mada je i on po ženidbi sa hrvaticom, glumicom Jelenom Perčin spakovao kofere i karijerno se fokusirao najvećim delom na tamošnje tržiste, Momčilo ne krije da svaki slobodan trenutak nastoji da iskoristi i otputuje kod Sanje.

Pročitajte: Kad se kockice slože: Od Momčila Otaševića nema niko srećniji

Instagram

 

Sestra Momčila Otaševića nedavno se porodila, što je bio još jedan povod porodičnog okupljanja. Lepa Cetinjanka na svet je donela devojčicu Miu, a ponosni ujak odmah je pohitao u Mađarsku da joj sklopi hranilicu. Otašević priznaje da su mu sestra i sestričina slaba tačka.

- Na Sanju sam posebno slab. Uvek dobije od mene šta hoće. I tada je uvek imao poseban odnos sa njom. Hteo ne hteo, prirodno je da si blaži prema ženskom detetu. Nadaš se nekako da će sutra kraj sebe imati nekog isto tako dobrog i blagog, ko će joj pružiti pažnju i podršku, dok sina čeličiš - istakao je ranije on.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading