Celebrity News

Stariju svi znate, a evo kako izgleda mlađa ćerka Tanje Peternek (FOTO)

Ćerka Tanje Peternek je njen najveći uspeh.

Stariju svi znate, a evo kako izgleda mlađa ćerka Tanje Peternek (FOTO)

Voditeljka Tanja Peternek, ima dve ćerke Tamaru i Anju. Dok je Tamara Aleksić dobro poznata javnosti, sudeći po tome da se bavi glumom, te smo je gledali smo je u serijama „Sinđelići“, „Jagodići“, „Pogrešan čovek“, a ogromnu popularnost donela joj je uloga Lenke Dunđerski koju je tumačila u filmu „Santa Maria Della Salute“ , njenu sestru Anju retko viđamo.

Ipak, mlađa ćerka Tanje Peternek manje je poznata medijima i ne eksponira se često, ali je svojoj sestri Tamari najveća podrška. Anja je osam i po godina mlađa od Tamare, a prilikom jednog, retkog pojavljivanja u javnosti, pobrala je svu pažnju prisutnih. Iako je najstroži kritičar starijoj sestri, Anja je takođe i njen vetar u leđa, te su dve sestre i te kako bliske. 

Pročitajte: Tanja Peternek Aleksić - Naša EGZOTIČNA AVANTURA na Tajlandu

Arhiva Hello!

 

Inače, ćerka Tanje Peternek i reditelja Gorana Aleksića, budući je kostimograf, a od roditelja je nasledila talenat za umetnost.

- I Tamaru i Anju gledam na isti način. Trudim se da u mojoj vizuri obe ostanu moja deca, a ne glumica i odlična učenica. I kad njih pitate, nikada neće govoriti o tome šta ja radim na televiziji, nego kakva sam keva. Mislim da je to zdrav odnos. Obavljam sve što jedna mama treba da radi. Moja deca nikada nisu ustala ujutru a da sam ja prespavala. Uvek sam znala sve njihove probleme. Najlepše što mi je doneo ovaj posao je što nisam imala radno vreme pa sam mogla uvek da im se posvetim. Naši zajednički trenuci su moja sreća i suština - ispričala je Tanja svojevremeno u jednom intervjuu, prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading