Celebrity News

Najteži trenuci za Slobodu Mićalović: Svi detalji bolesti Vojina Ćetkovića i boravka u BOLNICI

Zdravlje Vojina Ćetkovića svojevremeno je bilo narušeno. Glumac je uspešno prevazišao neprilike sa svojim zdravljem, pošto mu je ustavnoljeno pucanje plućne maramice, odličnom reakcijom lekara nakon nekoliko dana pušten je iz bolnice.

Najteži trenuci za Slobodu Mićalović: Svi detalji bolesti Vojina Ćetkovića i boravka u BOLNICI

Kraj juna i početak jula 2015. godine naš proslavljeni glumac Vojin Ćetković neće pamtiti ni po malo lepim dešavanjima, naime pošto je osetio jake bolove u predelu pluća, požalio se lekarima na svoje zdravstvene tegobe, koji su ga zadržali u Kliničkom centru Srbije.

Zdravlje Vojina Ćetkovića bilo je ozbiljno narušeno

Nakon pregleda Ćetković je upućen na odeljenje za grudnu hirurgiju, a našem uspešnom umetniku ustanovljen je pneumotoraks odnosno pucanje plućne maramice, s obzirom na to da je Vojin zadobio lakši oblik ove bolesti, nekoliko dana nakon intervencije napustio je bolničke prostorije, i zahvaljujući vrhunskoj nezi lekara i ostalog medicinskog osoblja vrlo brzo se vratio svakodnevnim obavezama.

Pročitajte: Čeznem za ljubavlju - Reči Slobode Mićalović UZBURKALE javnost, ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA?

Miša Obradović

 

Pošto je njegova supruga i koleginica Sloboda Mićalović u tom trenutku bila u Trebinju, Ćetković je brigu o njihovim naslednicama petogodišnjim bliznakinjima Mili i Veri, poverio članovima familije koji su u Beogradu, te je njih čuvala tetka, Slobodina sestra Dragana Mićalović.

Vojin tada nije želeo da komentariše svoju bolest, već je zadržao detalje za sebe.

- Nemam komenar - bilo je sve što je uspešni glumac tada želeo da kaže, ostavši dosledan sebi kako ne želi da komentariše dešvanja u svom privatnom životu.

Na svu sreću, zdravlje Vojina Ćetkovića danas je u redu, te on nema značajnih tegoba, a upravo mu je supruga bila najveća podrška u tim teškim situacijima.

Komentari (0)

Loading