Celebrity News

Nije joj odoleo: Princeza Jelisaveta Karađorđević je bila velika ljubav OVOG slavnog glumca (FOTO)

Ljubav Jelisavete Karađorđević, pre nekoliko decenija, bio je velikan holivudskog glumišta.

Nije joj odoleo: Princeza Jelisaveta Karađorđević je bila velika ljubav OVOG slavnog glumca (FOTO)

Princeza Jelisaveta Karađorđević davne 1961.udala se za Hauarda Oksenberga, sa kojim ima dve ćerke, Katarinu i Kristinu. Nakon razvoda 1969. godine, iste godine kneginja se udala za Nila Roksburga Balfora, s kojim ima sina Nikolasa, a sa trećim mužem dr Manuelom Uljou Elijasom, nekadašnjim premijerom Perua, venčala se 1987.

Ipak, između drugog i trećeg braka, princeza je imala veliku ljubav. Ljubav Jelisavete Karađorđević bio je slavni glumac velškog porekla, Ričard Barton, za koga je bila verena 1974. godine.

Jedina fotografija Jelisavete Karađorđević i Ričarda Bartona, koja i dan danas kruži internetom, nastala je tokom snimanja zajedničkog filma iste godine, a dokaz je da su bili jedan od najlepših parova u to vreme.

Iako se šuškalo i govorilo da su billi izuzetno zaljubljeni jedno u drugo, knjeginja je jednom prilikom ispričala istinu.

Pročitajte: Posle dugo vremena princeza Jelisaveta Karađorđević pojavila se sa suprugom! Da li su dobar par? (FOTO)

- Nije to bila velika ljubav, on je hteo da se oženi princezom, a ja sam želela da postanem glumica u Holivudu-  rekla je Jelisaveta jednom prilikom, prenosi "Nova.rs" .

Pomenuti film koji je par snimao nije bio završen, a pričalo se da je njihova veza okončana zbog Ričardove sklonosti ka alkoholu. Inače, on se samo godinu dana kasnije opet oženio sa glumicom Elizabet Tejlor.

Jelisavetina ćerka Katarina Oksenberg, govorila je o susretu sa glumcem, te i po čemu ga pamti.

- Između svojih pijanih sesija, koje su na kraju i navele moju majku da ga ostavi, bio je najdivnija, najbrižnija i najposvećenija očinska figura u mom životu. Naučio me je Šekspira, zajedno smo slagali gigantsku slagalicu od skoro dva metra. Išli smo da se kockamo u kazinu, a kako sam bila maloletna krio me je ispod ekrana. Dozvoljavao mi je da se kladim, nestajao bi, a onda bi se vraćao sa gomilom kesica čipsa i govorio da sam pobedila. Dozvoljavao mi je da vozim mercedes po auto-putu, a na mesto vozača mi je stavljao jastuke kako bih mogla da dohvatim volan i kočnice. Srećna sam jer je udahnuo magiju u moj život - rekla je ćerka Jelisavete Karađorđević o Bartonu, prenosi pomenuti medij.

 

 

Komentari (0)

Loading