Celebrity News

Najveća tajna Olivere Kovačević: Ko je MOĆNI MUŠKARAC kog je ludo volela, a danas ima veze sa Marijom Kilibardom (FOTO)

Najveća ljubav Olivere Kovačević ujedno je i njena najveća tajna, koju poznata novinarka i urednica zabavnog programa Javnog servisa čuva već punih deset godina.

Najveća tajna Olivere Kovačević: Ko je MOĆNI MUŠKARAC kog je ludo volela, a danas ima veze sa Marijom Kilibardom (FOTO)

Miša Obradović

Olivera Kovačević oduvek je važila za ženu, koja svoju karijeru strogo razdvaja od privatnog života. Upravo iz tog razloga njen uspeh nikada nije osporavan, a o njenom emotivnom životu znalo se vrlo malo.

Danas je Olivera Kovačević u srećnoj vezi sa Borkom Stefanovićem, a pre njega u tajnosti je čuvala vezu sa srpskim moćnikom.

Pročitajte: Godinama krije svoju ljubav - Ovaj poznati političar osvojio je srce Olivere Kovačević (FOTO)

Ata Images

 

Najveća ljubav Olivere Kovačević bio je on

Naime, pre čitave decenije najveća ljubav Olivere Kovačević bio je Milorad Vučelić, budući svekar Marije Kilibarde, predsednik fudbalskog kluba "Partizan".

Milorad Vučelić sa svojom prvom suprugom Ljiljanom Dragutinović, jednom od najlepših jugoslovenskih glumica, dobio je decu Branislava i Anu, a nakon razvoda bio je nekoliko godina u braku sa Anom Dapčević.

Ata Images

 

Nakon što je okončao i svoj drugi brak, biznismen je, prema saznanjima "Kurira" 2010. godine otpočeo svoju vezu sa Oliverom

- Upoznala ih je zajednička prijateljica. Maltene odmah je postalo jasno da se to neće završiti pukim poznanstvom. Počeli su sve češće da se viđaju, i danas je to jedna stabilna emotivna veza. U poslednje vreme više se i ne kriju toliko, ali još nisu spremni da svoju ljubav razotkriju u javnosti - rekao je tada dobro upućen izvor za pomenuti list.

Mediji su pisali da je par stigao do veridbe, a njih dvoje nikada nisu jasno demantovali celu priču.

- Ne želim da komentarišem i mislim da ne treba ništa da demantujem - bila je kratka Olja.

Ova ljubavna veza do danas je ostala najveća tajna Olivere Kovačević, koja svoj emotivni život posvećeno čuva od očiju javnosti.

Komentari (0)

Loading