Celebrity News

Njihov odnos više nije tajna! Kada vidite kako je Džejla Mariji čestitala rođendan sve će vam biti jasno (FOTO)

Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović stalno je praćen budnim okom javnosti, a o prirodi tog odnosa još uvek se nagađa. Ipak, poslednja fotografija otkriva istinu o tome kako se Marija i Džejla slažu.

Njihov odnos više nije tajna! Kada vidite kako je Džejla Mariji čestitala rođendan sve će vam biti jasno (FOTO)

Marija Šerifović proslavlja svoj trideset sedmi rođendan, čestitke od brojnih prijatelja, ali i pratilaca pristižu sa svih stana, a domaća javnost pomno prati Marijine objave kako bi videla da li će se u moru najlepših želja naći i ona koju joj je uputila Džejla Ramović.

Još od kada je pre dve godine Džejla pobedila u takmičenu "Zvezde Granda" o prirodi njenog odnosa sa Marijom ne prestaje da se piše.

Pročitajte: Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović ponovo iznenadio - Džejla donela vežnu odluku, a evo šta kaže Marija!

 

 

I dok su svi nagađali o Džejlinom emotivnom statusu i prirodi odnosa sa Marijom, između mentorke i učesnice razvilo se iskreno prijateljstvo, za koje znaju i iskreno podržavaju i svi članovi Džejline porodice.

Baš zato nije izostala ni rođendanska čestitka, koju je Džejla uputila Mariji. Uz kratak video sa zajedničkog putovanja mlada zvezda napisala je:

Instagram

 

- Srećan rođendan - uz emotikon srca.

Komentari (0)

Loading