Celebrity News

Da li ste znali da Sanja Marinković ima SESTRU? Ovako izgleda, mnogi se ne slažu oko toga DA LI LIČE (FOTO)

Sestra Sanje Marinković dugi niz godina ne živi u Srbiji.

Da li ste znali da Sanja Marinković ima SESTRU? Ovako izgleda, mnogi se ne slažu oko toga DA LI LIČE (FOTO)

O porodici poznate voditeljke Sanje Marinković (47) naširoko se pisalo u medijima, bilo da su u pitanju bili njen bivši suprug Aleksandar i sin Strahinja ili roditelji o kojima se najviše govorilo krajem prethodne godine kada joj je preminuo otac. Pisalo se i o Bojanu, bratu poznatog TV lica televizije "Pink", ali možda je najmanje poznatih stvari ostalo o njenoj sestri Tamari, pa neki čak i ne znaju da je ima. Sanja ima sestru koja dugi niz godina ne živi u Srbiji pa se zato i izmestila iz fokusa ovdašnje javnosti.

 

 

Tamara veoma dugo živi u Španiji, tačnije u Barseloni, gde ima sopstvenu porodicu. Sanja obožava ovu zemlju i često je isticala da bi radije tamo bila strankinja nego bilo gde drugde. Ona često odlazi u Barselonu a budući da tamo ima sestru jasno je i da joj je to veoma lako da uradi. Iako ne može da zamisli da se preseli u neku drugu zemlju, Sanja je jednom za "Story" rekla da bi to jedino mogla da bude Španija, a sigurno je sestra najveći razlog za to.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije: Njihov RAZVOD je bio TEŽAK, a evo kako su se na venčanju voleli Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin!

 

 

O Sanjinoj sestri ne zna se previše, osim da nisu rođene, ali se uvek ističe koliko liče jedna na drugu i koliko im je zajedničko što mnogo pažnje pridaju svom izgledu. Kakvo je vaše mišljenje, liče li dve sestre jedna na drugu i šta ih u izgledu najviše spaja?

 

 

Komentari (0)

Loading