Celebrity News

KRAJ ROMANTIČNOG VIKENDA: Ceca i njen partner Bogdan uslikani na aerodromu, svi su komentarisali ISTU STVAR (FOTO)

Ceca i Bogdan bili su vidno raspoloženi.

KRAJ ROMANTIČNOG VIKENDA: Ceca i njen partner Bogdan uslikani na aerodromu, svi su komentarisali ISTU STVAR (FOTO)

Predivan, radan, romantičan i nadasve nezaboravan vikend je iza folk dive Svetlane Cece Ražnatović (48), a otkako je u emotivnoj vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem (39) takvih vikenda je u njenom životu sve više. Ona bi krajem ovog meseca trebalo da proslavi prvu godišnjicu veze sa ovim momkom i čini se da je srećnija nego ikad. Tome svedoče i fotografije koje su nastale pre samo nekoliko časova na aerodormu "Nikola Tesla" u Beogradu, gde su pevačica i njen izabranik sleteli iz Beča u koje su proveli nekoliko lepih dana.

Boško Karanović

 

Naime, Ceca je u posetu ovoj evropskoj prestonici najpre otiša iz profesionalnih razloga budući da je sinoć nastupila u staklenoj piramidi u južnom delu Beča i oduševila stotine gostiju, a provod je trajao do duboko u noć. Tamo nije bio samo Srejović, sa Cecom je u Beč pošla i njena naslednica Anastasija Ražnatović (23) pa dok je mama pevala na bini, upravo su Anastasija i Bogdan zajedno pevali iz prvog reda. Njih dvoje neguju odličan i skladan odnos sve otkako je Ceca predstavila svog dečka užoj porodici pa je ovo bilo jedno lepo porodično putovanje.

Boško Karanović

 

Ceca je u Beču uživala i u momentima sa svojom mezimicom, njih dve posvetile su nekoliko sati šopingu dok je Srejović iskoristio priliku da vidi neke prijatelje, a kasnije su svi zajedno bili na večeri u jednom bečkom restoranu. Bogdan voli da prati Cecu na njenim putovanjima kad god mu se za to ukaže prilika, kao što pevačica voli da ima svog izabranika uz sebe čak i kada radi, budući da su u svakom trenutku zajedno i kada je slobodna.

Pročitajte: SAZNAJEMO! Ceca i Karleuša danas provele zajedno SAT I PO! Susret o kome će se PRIČATI! Ovo su detalji

Boško Karanović

 

Da je Bogdan pravi kavaljer pokazalo se i kada su danas Ceca, Anastasija i on stigli u Beograd. Nosio je kofere damama i nasmejano pozdravio okupljene fotoreportere, pa se čini da mu se ova uloga partnera javne ličnosti i velike zvezde kakva je Ceca veoma dopala, ili se makar u njoj snašao bez mnogo muke. Dok su ulazili u svoj auto i odlazili kući da se odmore, moglo se na aerodromu čuti da ih mnogi smatraju zaista skladnim i lepim ljubavnim parom.

Komentari (0)

Loading