Celebrity News

Ekskluzivno za "Story" : Ana Bekuta konačno otkrila SVE o svojim UNUCIMA i da li priželjkuje da postane prababa

Ana Bekuta opisuje male tajne svog odnosa s unucima Sonjom i Brankom, kojima je njen emotivni partner često zanimljivije društvo od nje i oktriva kako Milutin ističe da je njegova najvažnija pozicija – ona u njenom srcu.

Ekskluzivno za "Story" : Ana Bekuta konačno otkrila SVE o svojim UNUCIMA i da li priželjkuje da postane prababa

Velika muzička zvezda Ana Bekuta (62) jedna je od javnih ličnosti koje su isključivo kvalitetom i talentom izgradili uspešnu karijeru. Novo vreme donelo je nova pravila, a Ana je ostala dosledna svojim načelima u šou-biznisu, iako je oduvek vodila zanimljiv život. No, u centar pažnje medija neminovno je došla zbog emotivne veze s političarom Milutinom Mrkonjićem, ali je nesvakidašnjom iskrenošću mudra pevačica pobedila pritisak javnosti. Danas živi prilično rasterećena tog pritiska, a epicentar pažnje “sedme sile” i publike, zbog žiriranja u emisiji "Zvezde Granda" veoma joj prija. Sa Anom smo razgovarali o odnosu koji gradi s unucima, slaganju s koleginicama u muzičkom takmičenju i iskušenjima kroz koje je svojevremeno prolazila zbog ljubavi s Milutinom Mrkonjićem.

Ana Bekuta iskreno govori o odnosu sa unucima Sonjom i Brankom

Koliko ste vezani za unuke i kakav je vaš odnos? Šta najviše volite da radite kada ste zajedno?

- Mnogo su vezani i za mene i za Milutina, kao i mi za njih. Ponekad sam ljubomorna kad se ispostavi da im je on zanimljivije društvo od mene, između ostalog, zato što se stalno šali s njima, dok ja umem da ,,smaram“, obično sa zahtevima vezanim za studije. Ukratko, prijaju nam njihova pažnja i poštovanje i dodatno živnemo kad dođu, a dolaze često. Najviše volimo da obedujemo zajedno, gledamo stare filmove i fotografije i da igramo karte.

Pročitajte: Ovo će Ani slomiti srce - Mrka snimljen sa svojom zakonitom suprugom i NEMA SUMNJE da su bliski (FOTO)

Petar Đorđević

 

Da li biste ih podržali da mladi osnuju porodicu, kao što ste nekada vi ili smatrate da je današnje vreme drugačije i da nosi svoja pravila?

- Apsolutno se u to ne bih mešala, kao što nisam ni kada se moj sin, njihov otac, odlučio da svije porodično gnezdo. Ipak, smatram da je za tako krupan korak u životu neophodna zrelost.

Koliko se Sonja i Branko s vama savetuju u vezi s važnim odlukama? Koliko cene i prihvataju vaše savete?

- Često me pitaju za mišljenje, ali uglavnom urade po svom – što je sasvim u redu. Nisu odgojeni da budu poslušni, nego da misle svojom glavom.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 10. novembra

story

 

 

Komentari (0)

Loading