Celebrity News

Ostao je slomljenog srca: Devojka Lava Pajkića ODABRALA DRUGOG (FOTO)

Bivša devojka Lava Pajkića, udala se pre četiri dana, a sin Isidore Bjelice i njegova veza sa njim, otišli su u zaborav.

Ostao je slomljenog srca: Devojka Lava Pajkića ODABRALA DRUGOG (FOTO)

Luka Šarac

Iako Lav Pajkić ne govori o privatnom životu javno, javnost se i te kako seća da je pre nešto više od dve godine predstavio tadašnju devojku Anđelu Marinko medijima, pojavivši se sa njom na reviji Suzane Perić. Dvadesetdvogodišnja Anđela tada je za beogradske medije potvrdila vezu sa voditeljom "Kontravizije" , rekavši da ga oduševljena sa njim, te da joj prija njegovo društvo, prenosi "Republika" .

Pročitajte: Šta se dešava između brata i sestre? OVA fotografija je dokaz odnosa Lava i Vile Pajkić posle Isidorine smrti

 

 

O njihovoj romansi posvedočila je i fotografija koju je Lav objavio na svom "Instagramu" na kojoj pozira sa Anđelom, te je bilo očigledno da mu je stalo do nje. Tada su im svi predviđali lepu budućnost, sudeći po tome da se pričalo da su slični jedno drugom. Anđela je studentkinja Fakulteta Političkih nauka, a u slobodno vreme bavi se modelingom. Njen stav i skromnost privukao je Lava, ali nešto im je ipak pomrsilo planove.

Bivša devojka Lava Pajkića sada ljubi drugog

Do dana današnjeg nije poznato zbog čega su raskinuli iako su važili za skladan par, a povrh svega lepa studentkinja je nastavila vrlo brzo dalje sa svojim životom, sudeći po tome da se nedavno udala i da očekuje dete. Ona i njen izabranik, koji nije javna ličnost, očekuju devojčicu koja će stići sledeće godine.

O osećanjima sina pokojne Isidore Bjelice prema bivšoj devojci ne može se sa sigurnošću tvrditi, ali verovatno mu nije lako pala njena udaja, sudeći po tome da ga je vrlo brzo zaboravila.

Pročitajte: Lav Pajkić slomljen - Mama, danas bismo slavili tvoj rođendan

 

 

Komentari (0)

Loading