Celebrity News

SVI PRIČAJU O OVOME! Fotografija sa venčanja nagovestila sudbinu prvog braka Vesne Radusinović (FOTO)

Venčanje Vesne Radusinović i Dževdeta Tuzlića označilo je početak intenzivne ljubavne priče, koja je vrlo brzo doživela i svoj krah, a sada na društvenim mrežama kruži fotografija sa njihovog venčanja, o kojoj ne prestaje da se priča.

SVI PRIČAJU O OVOME! Fotografija sa venčanja nagovestila sudbinu prvog braka Vesne Radusinović (FOTO)

Pre nego što je atraktivna novinarka britkog jezika, Vesna Radusinović, ušetala u život Milomira Marića, bila je u braku sa Dževdetom Tuzlićem, sa kojim je dobila sina Vedrana.

Slučajni susret Vesne i Dževdeta dogodio se u "Klubu književnika", gde su sasvim slučajno završili za istim stolom. Varnice su planule, a samo godinu dana kasnije Vesna Radusinović svom izabraniku rekla je sudbonosno "da".

Venčanje Vesne Radusinović i Dževdeta Tuzlića - Fotografija koja je nagovestila sudbinu ovog para

Ovih dana na društvenim mrežama kruži fotografija sa venčanja Vense Radusinović, koju je svojevremeno objavila na svom "Instagramu" uz opis "kakva srećna mlada" šaleći se u svom maniru na račun ozbiljnog izraza lica, koji ima na pomenutoj fotografiji.

Pročitajte: BILI SU PAR ZA KOJIM SU SE SVI OKRETALI - Ovo je Dževdet, prvi muž Vesne Radusinović i otac njenog sina Vedrana (FOTO)

U svečanoj beloj haljini, sa svedenom punđom i vencom od cveća Vesna je izgledala bajkovito, pa ipak, mnogi komentarišu da je baš izraz lica koji je na toj fotografiji imala odredio sudbinu braka koji je potrajao vrlo kratko.

Vesna i Dževdet važili su za najlepši par u Sarajevu, u kome su nakon venčanja živeli, pa ipak, Vesna je otkrila da je u njihovom braku sve izuzev Vedranovog rođenja, bilo pogrešno.

‒ Prvi brak trajao je nekoliko godina, bilo je to prilično davno. No, sećanje često oboji u najlepše boje ono što vam se nikada nije dopadalo. Tada sam bila veoma zaljubljena, ali sve je bilo pogrešno. I on i ja. I zemlja koja se raspadala, i beg u nepoznato, i rat. Naučila sam, naravno, da je samo razvod rešenje za loš brak, prosto odete iz života sa nekim ko vas jednostavno ne razume. A jedna u nizu ženskih zabluda, rekla bih i najveća, jeste ona da će partnera vaša ljubav promeniti. Neće. Lepota ovog drugog braka je baš u tome što nemam potrebu da bilo šta učim. Ja ne verujem u kompromise. To je ničija zemlja. Uvek je tu neko za nešto uskraćen. I ne volim žrtve. U ljubav svakako verujem, ali najviše mi se dopada vlastita sloboda, kao i sloboda otkrivanja sve veće bliskosti koju imam sa čovekom sa kojim sam 25 godina - govorila je svojevremeno Vesna istakavši da je sa svojim prvim suprugom danas u korektnim odnosima.

Komentari (0)

Loading