Celebrity News

Neobična ljubavna priča prepuna zapleta: Šta je prethodilo DRUGOM venčanju Snežane i Dragana Stojkovića Piksija?

Dragan Stojković Piksi danas je ponovo heroj nacije, a iza svih njegovih uspeha uvek stoji Snežana.

Neobična ljubavna priča prepuna zapleta: Šta je prethodilo DRUGOM venčanju Snežane i Dragana Stojkovića Piksija?

Nebojša Babić

Srbija odzvanja atmosferom pravog nacionalnog praznika sve otkako se sinoć naša fudbalska reprezentacija plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine, a pored sjajnih igrača zasluge se najviše pripisuju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju (56) koji je verovao u pobedu nad Portugalom i onda kada niko nije. Ako je na ikome moralo da se nađe to teško breme, onda je rođeni Nišlija zaista bio pravi čovek za to budući da je kroz maestralnu karijeru bio poznat kao sportista sa pobedničkim mentalitetom. Međutim, nemojte misliti da i tako sazdan fudbaler nije kroz sve ove godine imao sopstvene trenutke sumnje i poteškoća, a tada mu je trebao neko ko će verovati u njega, baš kao što on danas veruje u naše momke. Draganova stena je, naravno, njegova supruga Snežana Stojković s kojom se venčao kada su bili veoma mladi i tek zakoračili u svoje dvadesete.

 

 

Međutim, možda većem delu javnosti nije poznata činjenica da se ovaj par venčavao dvaput. To ne znači da je do razvoda između njih ikada došlo, već da su pre više od trideset godina stupili u građanski brak a tek pre tačno deset godina doživeli su i crkvenu ceremoniju čime su sve zaokružili. Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Ceremoniji popularnog para prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su samo za ovu priliku stigli iz Beograda. Iako su već dugo bili u braku želja im je bila da se zavetuju i pred Bogom. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković-Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

Privatna Arhiva

 

Iako se nisu razvodili, brak im jeste bio turbulentan i pun trzavica, a to čak nikada nisu ni krili od javnosti. Snežana je to veoma lepo objasnila kada je nedavno dala intervju za "Story".

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla nam je Snežana koja sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali posebno ih je oplemenilo i promenilo to što su postali baka i deka dolaskom unuke Indije Rouz.

Pročitajte: Piksijev brak mnogo puta je bio na klimavima nogama: Evo kako je Snežana uspela da spase porodicu

Ata Images

 

Ona je danas sigurno najponosnija supruga na svetu i prva je uz svog muža kada se slave pobede, ali mnogi zaboravljaju i da je prva kada ga treba utešiti nakon teškog poraza.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Piksijeva supruga.

 

 

Na sreću svih nas, do takvog scenarija ovog puta nije moralo da dođe, a večeras se očekuje dolazak trijumfalnih fudbalera i njihovog posvećenog trenera. Sinoć su noć proveli u lisabonskom hotelu, a Stojković je, u svom maniru, tada imao jedan poseban savet za njih.

- Slavlje se završava ovde u svlačionici. Neću da čujem nijedan povišen ton kad se vratimo u hotel. Budimo gospoda i pokažimo poštovanje prema ljudima koji su nas ugostili i protivniku koji je izgubio. Uostalom, ovo je samo prvi korak. Najlepše sledi u Kataru - poručio im je selektor.

Komentari (0)

Loading