Celebrity News

Zavirite na luksuznu proslavu: Ana i Predrag Rajković proslavili sinu rođendan, a pevala je ova ZVEZDA (FOTO)

Predrag i Ana Rajković upriličili su gala proslavu svom mlađem sinu Tadiji, na kojoj je pevala folk zvezda, a čitava atmosfera bila je kao iz bajke.

Zavirite na luksuznu proslavu: Ana i Predrag Rajković proslavili sinu rođendan, a pevala je ova ZVEZDA (FOTO)

Proslavljeni golman Predrag Rajković po povratku iz Lisabona, gde je srpska fudbalska reprezentacija porazila ekipu Potrugala, stigao je pravo na slavlje u čast svom sinu Tadiji, koji je proslavio rođendan. Ponosni mama i tata, Predrag i Ana Rajković, nisu štedeli kada su planirali ovu proslavu, te su u želji da svima sve bude potaman detaljno isplanirali sve.

Pročitajte: Mali gospodin! Ana i Predrag Rajković proslavili rođendan sina Relje! Jedan detalj ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Instagram

 

Prostor koji su iznajmili za slavlje dekorisan je pažljivo od strane tima koji se bavi dekoracijom, te je bilo mnoštvo dečijih motiva, ali i specijalan kutak za decu koja su bili gosti. Fudbaler i manekenka okupili su svoje najbliže, na ovaj srećan dan, a stiče se utisak da su svi bili vrlo veseli i raspoloženi.

Goste je zabaljala folk zvezda Ana Bekuta, koja je tom prilikom dobila pozamašan bakšiš, a najveseliji su bili upravo Tadijini rodtelji, koji su se provodili uz hitove pevačice. Supruga Predraga Rajkovića je sve zabeležila na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali kako je za ovu priliku posebnu odevnu kombinaciju odabrala, te da je izgledala nikad bolje. 

Pročitajte: Ana i Predrag Rajković - Manekenka otkrila tajnu suprugovog uspeha

Instagram

 

Vrhunac proslave bila je plavo-bela torta na nekoliko spratova, a prizor malog Tadije koji pokušava da duva svećice raznežio je sve prisutne.

Pročitajte: Ana Rajković - Imam dva dečaka, volela bih još dve devojčice

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading