Celebrity News

Prekretnica u životu Dragane Mirković! Pevačica donela VAŽNU ODLUKU, u sve je umešan njen suprug Toni

Odluka Dragane Mirković koja se tiče poslovanja njene televizije, mnoge je začudila a o njoj je pevačica dugo većala sa suprugom Tonijem.

Prekretnica u životu Dragane Mirković! Pevačica donela VAŽNU ODLUKU, u sve je umešan njen suprug Toni

Jedna od najvećih zvezda u našem regionu, Dragana Mirković iza sebe ima armiju obožavatelja, kao i uspehe koji govore sami za sebe. Iako je često zbog tih svojih uspeha i povoljne životne situacije bila na meti zlih jezika, ona nije dozvoljavala sebi da poklekne, već svoj život kroji po sopstvenim merilima.

Odluka Dragane Mirković zapanjila je javnost

Odluka Dragane Mirković o televiziji "DM sat" promišljeno je doneta i nesumnjivo je da pevačicu čeka još jedan uspeh na poslovnom polju. Naime, kako saznaje "Scandal", pevačica i njen suprug Toni Bijelić razmišljali su da li da prodaju televiziju, za koju se priča da je bila mnogo uspešnija od onih sa sličnom programskom šemom i konceptom.

Kako saznaje pomenuti list, Dragana je nailazila na razne sabotaže zbog uspešnosti "DM sat-a" , te da su je sabotirali iz Srbije.

Pročitajte: NJENI KOMPLEKSI SU NEIZLEČIVI! Šokantne izjave Lepe Brene o Dragani Mirković posle kojih ništa neće biti isto

 

 

- Spletke sa kolegama, skidanje programa sa kablovske mreže, lažne afere i plasiranje laži u medije, svega je tu bilo - rekao je neimenovani izvor za pomenuti medij.

Ipak, kao kontra udarac, Dragana i Toni odlučili su da unaprede poslovanje i ne odustanu od televizije, te će se tek o njima pričati i njihovim novim poduhvatima. 

- Dragana je zbog toga razmišljala o prodaji baš dugo i na tu temu pričala sa Tonijem,  međutim doneli su odluku da zadrže televiziju i naprave nešto potpuno novo. Osmisliće novu programsku šemu, dovesti nova lica i uskoro kreću udarno da rade, probiće se na tržištu - završava izvor, prenosi pomeniti medij.

Komentari (0)

Loading