Celebrity News

Dobri odnosi su samo privid? Vesna Zmijanac konačno otkrila istinu o zetu Relji i nedavnom INCIDENTU na aerodromu

Sukob Vesne Zmijanac i Relje Popovića tema je od kada su se na beogradskom aerodromu pojavili prvo Vesna, a potom i Nikolija i Relja, koji su leteli istim letom, ali su se ponašali kao da se ne poznaju. Vesna Zmijanac konačno se oglasila i otkrila šta se zapravo desilo tog dana.

Dobri odnosi su samo privid? Vesna Zmijanac konačno otkrila istinu o zetu Relji i nedavnom INCIDENTU na aerodromu

Foto: Petar Đorđević, Instagram

Situacija koja se odigrala na aerodromu "Nikola Tesla" kada su se Vesna Zmijanac i njena ćerka i zet neobično ponašali "podgrejala" je sumnje o sukobu Vesne Zmijanac i Relje Popovića. Kako bi stala na kraj nagađanjima, pevačica se oglasila i otkrila istinu o svom odnosu sa Nikolijom i Reljom.

- U avionu smo potpuno sedeli drugačije - ja sam bila na početku, oni na kraju. Nisu mi pomogli oko stvari, jer sam imala samo jedno koferče, ima točkiće, ne treba niko da mi pomaže za to. Na aerodromu me je čekala drugarica, a oni su išli taksijem, njih je četvoro bilo, menadžer, di džej...- rekla je Vesna za "Telegraf Jetset".

Ata Images

 

- Na aerodromu u Cirihu smo sve vreme bili zajedno, pričali smo šta smo imali. Mi moramo da spavamo zajedno da bi mislili da je sve u redu? Naravno da smo u dobrim odnosima, da je sve u redu. Kako može da bude da ne bude nešto u redu? - rekla je Vesna i otkrila da uživa u društvu svojih unučica.

- Unuka mi je mnogo slatka, preslatka je, to je babina lutka. Čuvam je kad god mogu, juče su bili kod mene, onda ju je baba ljuljala.

Pročitajte: Mračne porodične tajne isplivale na videlo - Gde je pošlo po zlu u odnosu Vesne Zmijanac sa zetom Reljom?

Ata Images

 

Ipak, ni Vesna nije otkrila tajnu o imenu druge ćerkice Nikolije i Relje, o kome par ćuti čak četiri meseca od rođenja devojčice.

- Ne, to ne mogu da vam kažem, kad roditelji odluče o tome da pričaju neka pričaju.

 

 

Komentari (0)

Loading