Celebrity News

OTKRIVAMO: Zašto su se RASTALI Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković intrigira javnost, reklo bi se najviše zbog toga što zaljubljeni glumački par skriva svoja osećanja i izbegava zajednička pojavljivanja na medijski propraćenim događajima.

OTKRIVAMO: Zašto su se RASTALI Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Već dve godine Zagrepčanin i Beograđanka neguju skladan odnos, a sve zahvaljujući tome što Bogdan zbog poslovnih obaveza većma živi u Srbiji, prevashodno kod Jovane. S prvim letnjim danima zaljubljeni par pakuje kofere i odmor provodi u Istri, a svako ko talentovanog glumca i harizmatičnu glumicu poznaje potvrdiće da imaju čvrstu, vezu za primer, koja svakoga časa preti da postane nešto više.

Pročitajte: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković: Neko želi da uništi našu ljubav!

Mada se još uvek nisu odlučili da stanu na ludi kamen Bogdan i Stojiljkovićeva se ne razdvajaju, a čak i kada odluče da naprave izuzetak, to čine isključivo posla radi. Razdvojenost među simpatičnim partnerima iz pomenutog razloga usledila je i nedavno. Goran je, naime zbog neodložnih profesionalnih pitanja protekle nedelje otputovao bez Jovane u Los Anđeles, a taj potez u ovom času mnoge je iznenadio.

Pročitajte: Bila je VERENA za Bogdana Bogdanovića, a sada je OTKRILA DA JE U VEZI SA OVIM KOLEGOM, SVI U ŠOKU!

Očekivalo se da će Zagrepčanin ostati u Srbiji, kako bi bio uz svoju nežniju polovinu tokom promocije filma "Južni vetar-Ubrzanje", u kojem ona tumači glavnu ulogu. Nažalost, podrška s njegove strane u tom pogledu je izostala. Dok Jovana putuje po regionu i uživa u aplauzima domaće publike, Bogdan nastoji da svojim talnetom zaseni Holivud, a da li je ovo samo još jedna stvar u nizu o kojoj su dobro zajedno promislili i dogovorili se ili će duže razdvajanje biti test za njihovu vezu ostaje da vidimo.

Pročitajte: Goran Bogdan Jovanu upoznao sa roditeljima pa otkrio: Ne mogu me naterati da se oženim

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković otpočela je tokom snimanja serije "Senke nad Balkanom" gde su Zagrepčanin i Beograđanka tumačili zaljubljeni par. Iskrice među njima su se odmah pojavile, a leptirići u stomaku probudili, što se po priči njihovih prijatelja i nakon dve godine zabavljanja nije mnogo promenilo.

 

Komentari (0)

Loading