Celebrity News

ZAVRŠILI NA SUDU, rekla je da on nije ČOVEK ZA BRAK: Pogledajte ko je bivša žena Slavka Beleslina sa kojom je imao TEŽAK RAZVOD (FOTO)

Bivša supruga Slavka Beleslina svojevremeno je tužila popularnog voditelja, a njihov razvod bio je prilično težak i emotivan.

ZAVRŠILI NA SUDU, rekla je da on nije ČOVEK ZA BRAK: Pogledajte ko je bivša žena Slavka Beleslina sa kojom je imao TEŽAK RAZVOD (FOTO)

Voditelj Slavko Beleslin u skladnoj je emotivnoj vezi sa Milijanom Radević, urednicom na „K1“ televiziji , u kojoj je pronašao srodnu dušu. Ipak, poznato je da je pre skoro deset godina voleo Ivu Šiđanin, sa kojom je stupio u brak 2012. godine.

Bivša supruga Slavka Beleslina je doktor tehničkih nauka, a kako je svojevremeno otkrila za domnaće medije, razvod od poznatog voditelja pao joj je teško.

Bivša supruga Slavka Beleslina prošla je kroz buran razvod sa njim

- Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim - rekla je Iva tom prilikom za "Kurir".

Pročitajte: WOW! Voditelj Slavko Beleslin pokazao mišićavo telo, a evo ko mu pravi društvo na moru

Luka Šarac

 

Slavko i Iva našli su se oči u oči na sudu  zato što ga je ona tužila jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", za koju tvrdi da su je zajedno pripremali pet godina.

Nažalost oni su se razveli 2018. godine nakon šest godina braka, iako je voditelj mislio da je njihov odnos za ceo život.

- Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena - rekao je Slavko Beleslin svojevremeno, prenose mediji.

Danas, voditelj živi svoju ljubavnu bajku, pokraj nove izabranice.

- Zanimljivo je to sa Milijanom. Sreli smo se na nekom intervjuu 2009. Nije da nije bilo varnica tokom razgovora, ali je posle njega svako otišao na svoju stranu. Čudno je što se, mada su nam poslovi slični, sledećih deset godina nismo sreli. Kada se to najzad desilo, nastavili smo gde smo stali, samo ovog puta mnogo uspešnije - rekao je on svojevremeno za "Hello" .

Pročitajte: Slavko Beleslin zaljubljen do ušiju - Posle burnog razvoda spasila ga je ona

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading