Celebrity News

Uvek je VOLEO STARIJE! Posle Severine Igor JURI ovu svoju bivšu, POZNATU GLUMICU (FOTO)

Bivša devojka Igora Kojića ponovo je osvojila njegovo srce. Naime, Igor je konačno krenuo dalje, ostavivši za sobom razvod sa Severinom, a njegovo interesovanje ponovo je privukla naša poznata glumica, a njegova nekadašnja velika ljubav.

Uvek je VOLEO STARIJE! Posle Severine Igor JURI ovu svoju bivšu, POZNATU GLUMICU (FOTO)

Ataimages

Igor Kojić konačno je preboleo razvod i rešio da ponovo osvoji srce svoje bivše devojke, Katarine Radivojević, za koju se pre šest godina pisalo, da je ostala slomljenog srca, kada ju je Igor ostavio zbog Severine. 

Kako pišu domaći mediji Igor se sada ne trudi da sakrije simpatije koje gaji prema Katarini. 

- Igor baš dugo nije video Katarinu. Ona je bila u Americi, a on u braku i nije ni bilo prilike, međutim, putevi su im se opet ukrstili. Nedavno su se slučajno sreli u jednom restoranu i pozdravili se, te razmenili poneku reč. On se odmah zainteresovao, nije mogao da veruje kako dobro izgleda. Nije skidao pogled sa nje i to su naravno svi primetili. Odmah nakon tog susreta počeo je da joj piše. Iskreno ne znam šta mu je i da li mu je odgovorila, ali znam da se još uvek nisu videli - kaže izvor za "Star".

Pročitajte: Srce joj je bilo slomljeno - Ovu lepoticu Igor Kojić ostavio je zbog Severine! (FOTO)

Boško Karanović

 

- Katarina je sada solo, nema momka, a Igor se odavno za nekoga nije zagrejao kao za nju.

Kao ni pre šest godina, Igor se na ovu temu nije oglasio, a da li je istina da ga je njegova bivša izabranica ponovo osvojila, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading