Celebrity News

Nikad viđena fotografija: Bojana Maljević pokazala sestru Anu, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Fotografija Bojane Maljević raznežila je sve njene obožavatelje, kojima je skrenuo pažnju jedan detalj.

Nikad viđena fotografija: Bojana Maljević pokazala sestru Anu, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Boško Karanović

Glumica Bojana Maljević snalazi se u svakoj ulozi koju odigra, bilo na velikom platnu ili televizijskim ekranima, a nedavno je otkrila javnosti kakva je u ulozi sestre. Dramska umetnica neretko komunicira sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, te ponekad podeli neku ličnu fotografiju ili uspomenu iz života.

Fotografija Bojane Maljević munjevito je obišla društvene mreže 

Fotografija Bojane Maljević koja je nastala pre mnogo godina i na kojoj pozira sa sestrom Anom Maljević pobrala je mnoge simpatije, budući da javnost retko ima prilike da ih vidi zajedno. Njih dve su na pomenutoj uspomeni igrale bilijar, a mnogima je bilo teško da ih razlikuju, sudeći po tome da i te kako liče.

Pročitajte: PRVI PUT OD RAZVODA - Glumica Bojana Maljević pojavila se na javnom događaju posle godinu i po dana i brojnih životnih udaraca u tom periodu

Obe imaju svetlu, dugu kosu, poreclanski ten i svetle oči, te izgledaju poput nekih holivudskih zvezda, zbog svoje vanserijske lepote. Mlađa sestra Bojane Maljević profesionalno bavi glumom i plesom, a prestižno baletsko školovanje završila je u Kanu. Obe su diplomirale na Fakultetu dramskih umetnosti, te imaju slična interesovanja i životne planove.

Komentari (0)

Loading