Celebrity News

Supruga Zorana Kesića zablistala na premijeri: Pogledajte zašto su sinoć svi gledali u Ivanu (FOTO)

Supruga Zorana Kesića do skoro se nije uopšte pojavljivala u javnosti. Budući da nije javna ličnosti, ona ne voli da se eksponira, a svoj privatni život i bajku koju ima sa popularnim voditeljem čuva daleko od svih znatiželjnih očiju.

Supruga Zorana Kesića zablistala na premijeri: Pogledajte zašto su sinoć svi gledali u Ivanu (FOTO)

Kada se Ivana Majstorović Kesić nađe pred objektivom fotoaparata- sve stane. Svojom nenematljivom pojavom ona ipak uspe da se nađe u centru pažnje, budući da je krasi prirodna lepota. Kostimografkinja je na sinoćnjem događaju ukrala svu pažnju, pojavivši se sa suprugom ruku po ruku.

Supruga Zorana Kesića, zanosna plavuša, blistala je u svedenoj crnoj kombinaciji i bila je usklađena sa njim, a oboje su bili vidno raspoloženi. Svoju crnu kombinaciju podigla je na viši nivo crvenim karminom koji neretko nosi u svečanim prilikama, a ten joj je bio besprekoran.

Pročitajte: U javnosti se retko pojavljuju zajedno - Upoznajte Ivanu, suprugu Zorana Kesića (FOTO)

Boško Karanović

 

Svi prisutni nisu krili oduševljenje što vide Ivanu i Zorana zajedno, a roditelji Andreja i Vanje još jednom su pokazali zbog čega su moćan par. Osim što nije ispuštao njenu ruku, Zoran je bio potpuno okrenut supruzi, te ništa drugo nije zaokupiralo njegovu pažnju.

Komentari (0)

Loading