Celebrity News

Konačno imamo uvid u istinu: Isplivao snimak koji pokazuje kako se Jovana Joksimović ZAISTA ophodi prema kolegama iza kamere

Snimak Jovane Joksimović ne prestaje da se komentariše.

Konačno imamo uvid u istinu: Isplivao snimak koji pokazuje kako se Jovana Joksimović ZAISTA ophodi prema kolegama iza kamere

Miloš Nadaždin

Voditeljka Jovana Joksimović važi za surovog profesionalca u svom poslu, te joj povremeno zbog odsečnosti u emisijama daju epitet nadmene osobe. Međutim, nakon snimka koji se nedavno pojavio svima je jasno da u tome nema ni trunka istine.

Kada god je Jovana Joksimović pojavi u emisiji koju vodi na “K1” televiziji, svojim šarmom i inteligencijom prikuje sve gledaoce za ekran, koji pažljivo prate njen posvećeni rad. Ipak, mnoge interesuje kakva je voditeljka privatno, budući da ume da bude stroga prema sagovornicima. Da se pomisliti da je i van posla pojednako oštra, ali je jedan snimak demantovao te spekulacije.

Pročitajte: VELIKA RADOST u domu Jovane i Željka Joksimovića - Svi čestitaju, ovo smo čekali! (FOTO)

 

 

Naime, snimak Jovane Joksimović koji je nastao u šmikernici, tokom priprema za emisiju potpuno je iznenadio njene verne pratioce na društvenim mrežama. Nisu svi očekivali da je supruga Željka Joksimovića tako neposredna i srdačna, te potpuno prirodna.

Nakon ovog Jovaninog izdanja, jasno je da je uvek odmerena, otmena te da je prava dama.

Komentari (0)

Loading