Celebrity News

Prelepo! Princeza Ljubica i princ Mihailo uskoro će postati roditelji po drugi put

Trudna princeza Ljubica Karađorđević ekskluzivno saznaje magazin "Hello!"

Prelepo! Princeza Ljubica i princ Mihailo uskoro će postati roditelji po drugi put

Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević početkom sledeće godine ponovo će postati roditelji. Lepe vesti par je ekskluzivno otkrio za magazin "Hello!", a princeza Ljubica otkrila je kako se oseća tokom druge trudnoće.

‒ Osećam se odlično. Sve je manje-više isto kao kada sam bila trudna sa Natalijom. I tada, a i sada, neko vreme sam imala blage mučnine. Zapravo, više su mi smetali određeni mirisi koji su izazivali tu reakciju. Bogu hvala, dobro podnosim drugo stanje. Aktivna sam kao i inače, mada mi se čini da se sada malo više zamaram. Opet, pretpostavljam da je to očekivano, budući da imam trogodišnje dete za kojim jurcam po ceo dan. (smeh) Prošli put sam više mogla da se posvetim sebi i pripremama za porođaj, sada to nije slučaj jer je Natalija na prvom mestu. Ali, sve su to neki slatki životni izazovi sa kojima se lako izlazi na kraj - otkrila je princeza.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! - Mihailo i Ljubica Karađorđević otkrivaju zanimljive detalje iz života kraljevske porodice

Boško Karanović

 

Trogodišnja princeza Natalija uskoro će postati starija sestra, zbog čega su svi članovi porodice Karađorđević neizmerno srećni.

Komentari (0)

Loading