Celebrity News

EKSKLUZIVNO: Usvojene ćerke Sergeja Ćetkovića PRVI PUT u javnosti na očevom koncertu! Pogledajte kako izgledaju Lola i Mila

Ćerke Sergeja Ćetkovića prvi put su se pojavile u javnosti, na koncertu svog oca. U pratnji svoje majke Kristine, devojčice su stigle da ocu pruže podršku.

EKSKLUZIVNO: Usvojene ćerke Sergeja Ćetkovića PRVI PUT u javnosti na očevom koncertu! Pogledajte kako izgledaju Lola i Mila

Ata Images

Sve tri dame porodice Ćetković pojavile su se savršeno stilizovane, u kaputu, čizmicama, a svi pogledi bili su uprti u njih.

Lola i Mila nisu skidale osmeh sa lica, a ponosna mama posmatrala ih je sa puno ljubavi.

Pročitajte: Prepoznajete li ga? Buckasta beba sa fotografije, danas je velika pop zvezda i otac dve devojčice!

Ata Images

 

Devojčice su ocu, koga obožavaju, bile najveća podrška tokom koncerta, a Sergej je nedavno ispričao i jednu zanimljivu anegdotu svojih devojčica:

- U početku je bilo problema kad posle koncerta dođu ljudi da se slikaju, pa ih ima 20, 30. Onda Lola dođe pa me brani. Kako je odrastala, shvatila je da je to deo mog posla, pa je počela da učestvuje u raspoređivanju ljudi. Desila se situacija, gde me je čekalo jedno malo dete za slikanje, ali je stajalo sa strane u gomili i nisam ga video. Ipak, Lola je to primetila i odmah me zvala da ne odem, već da se uslikam sa tom devojčicom. Tako da mi je Lola dosta pomagala. I ona i Mila su sada svesnije da mnogo utiču na moju karijeru - ispričao je on za medije.

Pročitajte: Sergej Ćetković otvorenog srca - Moje ćerke znaju da su usvojene!

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Svetlana

20:48 20.11.2021

Slatkisi, obe. Zapravo, sve tri. Ne slusam njegovu muziku, ali je covek kojem se divim! Ziveli!