Celebrity News

Ovako je pevačica govorila nekoliko dana pred smrt: Poslednja izjava Merime Njegomir ledi krv u žilama

Preminula Merimna Njegomir bila je optimistična po pitanju svog zdravlja do poslednjeg dana.

Ovako je pevačica govorila nekoliko dana pred smrt: Poslednja izjava Merime Njegomir ledi krv u žilama

Ata Images

Legenda narodne muzike, Merima Njegomir napustila nas je posle duge i teške bolesti u 69. godini života.

Preminula Merima Njegomir do poslednjeg dana borila se za sebe i svoje zdravlje, a zbog njene poslednje izjave i kamen bi zaplakao.

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - govorila je pevačica za Pink.rs.

Pročitajte: Tuga! Merima Njegomir preminula u 69. godini života

Promo

 

Merima je do poslednjeg trenutka imala podršku dece, prijatelja i kolega i verovala je čvrsto da će ozdraviti.

- Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem... Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost. Ja koja sam uvek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro dece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobediti sve ovo. Samo mi ostaje borba - rekla je ona tada, za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading