Celebrity News

Kako je počeo brak dug samo dve godine? Svi detalji svadbe ćerke Voje Brajovića (FOTO)

Venčanje Iskre Brajović i Siniše Babića dogodilo se posle samo par meseci zabavljanja. Ćerka Voje Brajovića odlučila je da se nakon samo nekoliko meseci ljubavi obeća na večnost deset godina starijem Siniši. Ipak, sudbina je za ovaj par imala nešto drugačije planove.

Kako je počeo brak dug samo dve godine? Svi detalji svadbe ćerke Voje Brajovića (FOTO)

Mlada i zaljubljena Iskra Brajović poklonila je svoje srce Siniši Babiću nakon svega nekoliko meseci i udala se za čoveka svog života. Njih dvoje na intimnoj proslavi obeležili su svoje opštinsko venčane. Crkveno venčanje planirano je zajedno sa krštenjem njihove ćerkice Ines.

Iskra i Siniša organizovali su romantičnu večeru, kako bi u krugu porodice i najbližih prijatelja proslavili svoju ljubav.

Pročitajte: Godinama je krila razvod! Ova kontroverzna glumica je ćerka Voje Brajovića (FOTO)

Foto Sale

 

Venčanje Iskre Brajović bila je mala romantična bajka, kojoj su prisustvovali najbliži, a među njima njen otac Voja sa suprugom i sinom.

Foto Sale

 

Iskra je za tu priliku odabrala kratku retro haljinu od sivog satena, a na kosi je imala skromni ukras.

Bajkovito venčanje nije nagoveštavalo da će se samo dve godine kasnije ljubav ugasiti, Siniša napustiti zajednički stan, a Iskra se samostalno posvetiti odgajanju njihove ćerke Ines.

Pročitajte: Iskra Brajović otkrila kako njena ćerka reaguje na to što joj je mama glumica - Ko je taj čika sa kojim se ljubiš?

Foto Sale

 

 

Komentari (0)

Loading