Celebrity News

O fudbalerima i RASPADU GRUPE: Hurricane za Story otkrile da su PRESEKLE (VIDEO)

Nove pesme Hurricane osvojile su publiku već na prvo slušanje, a interesantno je da je među njima jedna balada i folk numera za koju je tekst pisala Sanja Vučić.

O fudbalerima i RASPADU GRUPE: Hurricane za Story otkrile da su PRESEKLE (VIDEO)

Sanja Vučić se već neko vreme odlično snalazi kao autor. Pisala je pesme i za brojne druge izvođače, a od singla "Lagalan" tvrdi da očekuje mnogo. S obzirom na to da  je vrlo slušan i da na "You tube" kanalu beleži preko 1.5 miliona pregleda čini se da joj očekivanja nisu uzaludna. Dok se Vučićeva diči autorskim i singlom, druge članice grupe Ksenija Knežević i Ivana Nikolić posebno su ponosne na baladu "Koraci" u kojoj su podjednako mogle da pokažu pevačke sposobnosti. Na promociji spotova, održanom u jednom prestoničkom restoranu, ovogodišnje predstavnice na Eurosongu sa ekipom magazina Story razgovarale su o ljubavi, fudbalerima sa koijma ih povezuju, Nemanji Gudelju i Vladimiru Volkovu, ali i svom kolegijalno-prijateljskom odnosu.

Pročitajte: Uspeh u Roterdamu pao je u drugi plan: Kseniju Knežević po povratku u Beograd dočekao težak udarac!

Iako je prošlo samo nekoliko dana od objavljivanja, nove pesme Hurricane se već uveliko slušaju po klubovima, a mlađa populacija ih naprosto obožava. Ponosne na svoj uspeh mlade umetnice ne skidaju osmehe sa lica.

Komentari (0)

Loading