Celebrity News

Zavirite u ormar Džejle Ramović u Barseloni: Tri boje su u fokusu i JEDAN VRLO VAŽAN DETALJ (FOTO)

Ormar Džejle Ramović dragocen je kutak u domu pevačice u kojem ona čuva modne kombinacije koje je tokom takmičenja u talent-šou “Zvezde Granda” nosila. Na tom mestu pop zvezda skladišti i kombinacije koje je kupila od svoje prve muzičke zarade, ali i one od sentimentalne vrednosti. Reč je o poklonima dobijenim od roditelja, sestara, kao i vintage komadima njenih baka.

Zavirite u ormar Džejle Ramović u Barseloni: Tri boje su u fokusu i JEDAN VRLO VAŽAN DETALJ (FOTO)

Sve to, nažalost, Džejla Ramović je morala da ostavi u rodnom Goraždu kada je početkom jezeni odlučila da se zbog studija preseli u Španiju.

Pročitajte: Džejla Ramović donela iznenađujuću odluku, mnogi i dalje ne mogu da poveruju da je to istina

 

 

Budući da tamo ima mali stan i još manje prostora za sve svoje stvari, sa sobom je ponela samo neophodno. Sreća pa je Barselona, u koju se odmah najviše zbog pogodnih klimatskih uslova zaljubila, tokom cele godine sunčana, te joj kabasti komadi nisu ni potrebni. Uprkos malom broju stvari, a zbog brzog tempa koji prate njene studije, pobednica "Zvezda Granda" ne stiže uvek da garderober uredi, ali zato uvek ima pomoć članova porodice koji je redovno obilaze.

Pročitajte: Oni su bili na najvećem udaru zbog afere s Marijom: Pogledajte porodicu Džejle Ramović na okupu (foto)

 

 

Starija sestra Šejla nedavno joj je bila u poseti, a pored obilaska grada stigla je i da počisti stan i garderober pevačice, na čemu joj se ona zahvalila postom na “Instagamu”. Na osnovu jedne fotografije primetili smo da ormar Džejle Ramović obiluje garderobom u tri boje, a interesantan detalj je da je jednu policu odvojila samo za kozmetiku i parfeme.

Pročitajte: Da li nas to oči varaju - Verila se Džejla Ramović?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading